Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Számotokra értékesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Számotokra értékesebb az a pasi akinek a szerelem fontosabb mint a szex?

Figyelt kérdés
A szerelem szerintem jóval fölötébb áll a szexualitásnál! Tehát egy ölelés és összebújás, együttalvás aktus nélkül sokkal meghitebb mint ha szexelnének. Ez az érzés olyan mély és két ember közötti katarzis érzés féle.
2016. dec. 18. 15:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"A nők mondják állandóan hogy minden pasi csak azt akarja."

én nem mondom. vagyis nem mondom, hogy rossz dolog, ha így van. attól függ, mi mást akar még.

ne hidd, hogy olyan jó reklámot csinálsz magadnak, ha az ellenkezőjét hirdeted magadról, mint amit általánosnak tartasz. jó kívánni valakit, és kívánva lenni.

2016. dec. 18. 18:45
 12/14 A kérdező kommentje:
reklámozni a tv-be szoktak pancser :)
2016. dec. 18. 19:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Szóval akkor te most ezt csak azért csinálod, mert amúgy nem vagy menő, jóképű, gazdag vagy akármi (esetleg valami más problémád van), és azt gondolod, hogy ezzel ennek ellenére magadhoz tudod csalogatni a lányokat? Mert nem tűnik valami meggyőzőnek amit írsz. Én örülnék ha nem a szex lenne a legfontosabb a barátomnak, mert szerintem túl szexuális és erőszakos világban éklünk, de csak akkor ha ez a saját meggyőződése.
2016. dec. 18. 19:39
 14/14 anonim ***** válasza:

7-es, kiforgatod amit írtam!

Nem azt írtam, hogy ne legyen fontos, hanem azt hogy akkor van baj, ha az a legfontosabb.

Nem hiszem el, hogy nem lehet látni a kettő közötti különbséget!

2016. dec. 18. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!