Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek a barátomtól mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a barátomtól mit tegyek?

Figyelt kérdés
Jó vagyok remélem tudja,még is bánt nem gondoltam volna hogy ilyen természetre jó ember ismerö vagyok ,és mindent elmondtam neki a egféltetteb titkaimat is,csak ö tudja és biztam benne,gondolktam hogy van valami de nem gondoltam hogy ilyen ,pedig annyit nevettem vele az eleinte ,biztam benne három éve ismerjük egymást.De odáig fajul valami hogy nem merek vele beszélgetni,tegnap is én voltam a szemét mert azt hitte hogy titkolom a két napos kirándulásunkat a családommal,pedig nem is voltam biztos benne hogy megyünk.Nem egyszer fordult velem elö hogy olyanért kiakadt mert nem mondtam el hogy kozmetikushoz mentem pedig nem sz ö pénzéböl tettem,De én ne szóljak semmit ha elmegy szó nélül a kocsmába a barátjával és utána tudom meg amikor megjött ,és mással volt.(mert az nem olyan) .Pedig szeretnék vele sokat nevetni ,szeretem de sokszor félek töle ,mert nem egyszer megszokott ütni ha van olyan ami nekei nem tetszik ,pedig nem tettem semmi rosszat,jó vagyok és még is félek a barátomtól ö is tudja de akkor miért ilyen,
2016. dec. 15. 10:25
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Mi az összefüggés?

Buta vagy! Tűröd, hogy beléd törölje a lábát, hogy megalázzon...

2016. dec. 15. 16:42
 32/34 anonim ***** válasza:

Írd le nyugodtan, mik azok a jó tulajdonságok (privátban is jöhet)

El nem hiszem, hogy te így is szeretni tudod, akkor te nem tudod milyen egy tényleg jól működő kapcsolat.

2016. dec. 15. 17:48
 33/34 anonim ***** válasza:
79%

Gyerekkorodban bantalmaztak, ezt a mintat hoztad magaddal, ezert valasztottal bantalmazo partnert.Ha a pszichologusod nem tudja neked megmutatni a helyes utat,hogyan valtoztass az eleteden,akkor csereld le a pszichologust egy olyanra, aki ert is a szakmajahoz.

Es igaza van a tobbi hozzaszolonak. Hagyd ott ezt a f**kalapot. Bar ugysem fogod:(

2016. dec. 15. 20:40
 34/34 anonim ***** válasza:
Felfogtuk, hogy jó lány vagy... nem kell leírni még hatezerszer...
2016. dec. 16. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!