Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a barátomtól mit tegyek?
Figyelt kérdés
Jó vagyok remélem tudja,még is bánt nem gondoltam volna hogy ilyen természetre jó ember ismerö vagyok ,és mindent elmondtam neki a egféltetteb titkaimat is,csak ö tudja és biztam benne,gondolktam hogy van valami de nem gondoltam hogy ilyen ,pedig annyit nevettem vele az eleinte ,biztam benne három éve ismerjük egymást.De odáig fajul valami hogy nem merek vele beszélgetni,tegnap is én voltam a szemét mert azt hitte hogy titkolom a két napos kirándulásunkat a családommal,pedig nem is voltam biztos benne hogy megyünk.Nem egyszer fordult velem elö hogy olyanért kiakadt mert nem mondtam el hogy kozmetikushoz mentem pedig nem sz ö pénzéböl tettem,De én ne szóljak semmit ha elmegy szó nélül a kocsmába a barátjával és utána tudom meg amikor megjött ,és mással volt.(mert az nem olyan) .Pedig szeretnék vele sokat nevetni ,szeretem de sokszor félek töle ,mert nem egyszer megszokott ütni ha van olyan ami nekei nem tetszik ,pedig nem tettem semmi rosszat,jó vagyok és még is félek a barátomtól ö is tudja de akkor miért ilyen,
Miért nem akarod elhagyni, mit szeretsz ebben a pasiban, ami másban ne lehetne meg?
Ha gondolod leírhatod privátban is.
2016. dec. 15. 11:44
22/34 anonim válasza:
21: ez engem is érdekelne.
Ha nem az a válasz, hogy a kérdező élvezi a kialakult helyzetet, akkor már magyarázat számomra nem létezik.
Mi lehet mentség a verés eltűrésére?! Gondolom, aranyból van a farka és vanília ízű a spermája, és egy kis dugásért cserébe képes mást is lenyelni...
2016. dec. 15. 11:56
23/34 anonim válasza:
Férfiak sohasem ütnek meg egy nőt!
A parasztokat annál inkább!
2016. dec. 15. 12:14
24/34 anonim válasza:
21# Vagyok. Részben azért is érdekelne, mert én annak ellenére vagyok sikertelen a nőknél, hogy tényleg jó lelkűnek tartom magam,
itt meg az agresszivitás ellenére nem hogy összejött vele a lány, de még el sem akarja hagyni, és nem ez az első ilyen kérdés.
Így fény derülne arra is, hogy aki sikertelen, az miben rosszabb, mint ez a férfi.
2016. dec. 15. 12:43
25/34 A kérdező kommentje:
leirom ide jó vagyok ,és senki se gondolná,hogy ö ilyen szeretem a Jocit,és még is mindent megteszek de olyanokért bánt ami nem kéne.
2016. dec. 15. 15:42
26/34 A kérdező kommentje:
Szeretem és azt elsem tudom mondani hogy azért mennyi jó tulajdonsága van ,és nem a sex a fontos, és nem azért vagyok vele ,mert aranyból van a farka és vanilia izü a spermája.De itt látom még az a bünös aki haggya hogy megpofozzák és nem az aki adja.Tudom probálok neki megfelelni, de sokszor még is veszekeszik velem,mindig és minden hol az örökös megfelelési vágy van bennem .Ezt nem lehet leirni ezt áttélni kell.
2016. dec. 15. 15:50
27/34 A kérdező kommentje:
jó lány vagyok és még én vagyok az idegesitö az a buta aki ezt irja
2016. dec. 15. 15:50
28/34 anonim válasza:
Menthetetlen vagy kérdező.
Egyszer majd agyonver, de te szereted, mert sok jó tulajdonsága van.
Nem csak szimplán buta vagy, hanem végtelenül ostoba.
Sorry.
2016. dec. 15. 16:10
29/34 anonim válasza:
Ostoba vagy, ez már látszott a kérdésed alatti szövegből is.
Mind a ketten hibásak vagytok. Szerinted ő szeret téged? Akit szeretek, azt nem bántom szánt-szándékkal!
2016. dec. 15. 16:11
30/34 A kérdező kommentje:
nem vagyok buta,mert megsértödik akármit is csinálok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!