Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a barátomtól mit tegyek?
Az biztos, hogy más vagy, mint a többi lány, mert más lány már elhajtotta volna ezt a sza.rkupacot, te meg itt vergődsz, hogy ő a mindened.
Tudod mit, tedd azt, amit a hozzád hasonló jókislányok ilyenkor szoktak! Gyorsan szülj neki zsinórban 3 gyereket a csupasz pi.csátokra, költözzetek oda ennek a drága aranyembernek a szüleihez, anyós nyakára!
És akkor hivatkozhatsz arra, hogy "jájj, hát a gyerekek miát nem tom eeehagyni, kírem álássan!"
És akkor életed végégi kapod majd tőle a verést, mármint amíg ő agyon nem ver téged. Remélem, öröm lesz nézni, ahogy a 3 éves gyerek fejével veri le a csempét a fürdőben!
Kiscsillag, egy álomvilágban élsz, ideje felébredni.
Hány éves vagy?
Jaj, kislány, ahelyett, hogy privátokat írkálsz, hogy de te igenis különleges vagy, olvass csak el pár oldalnyi kérdést ebben a kategóriában, oldalanként van kettő, aki arra panaszkodik, hogy valamilyen szinten bántalmazza a párja, de ő tűri, mert "szereti".
Az meg kit érdekel, hogy nem nézted volna ki a pasiból, hogy ilyen? Ez van, most már TUDOD, hogy egy agresszív barom állat, szóval ha ezek után egy percet is vele maradsz, megérdemelsz MINDENT, amit tesz veled.
Eljutottam oda, hogy én megértem a kérdező pasiját! Ezek után amit ide is ír, meg privátban is: én is legszívesebben megtépném, mert hihetetlen hogy valaki tényleg ennyire hül.ye és értetlen legyen, és nem fogja fel a lényeget, miközben mindenki ugyanazt tanácsolja!!!
Ha itt ülne velem szemben, már áttéptem volna az asztalon, és a földön rugdosnám, de komolyan!
Szegény pasi, mit élhet át nap mint nap, évek óta... Egy igazi szent lehet, ha még nem csapta agyon!
"probálok reálisan gondolkodni"
A fenéket próbálsz!
Ha ezt tennéd, már rég otthagytad volna, még az első pofon előtt, az első verbális megnyilvánulások után.
Nem vagy egyenrangú fél ebben a kapcsolatban, te magad írod le, hogy félsz tőle, "nem egyszer meg szokott ütni ha van olyan ami neki nem tetszik".
Mégis milyen értelmes választ, tanácsot tudsz elképzelni azon kívül, hogy szedd össze a bátorságodat és a maradék önbecsülésedet, és szakíts vele, mert minden egyes nappal csak a tétet emeled?
Nem arra kéne választ keresned, hogy ő miért ilyen (ennek a feltárására egy pszichológus lenne képes, ha a barátod valaha eljutna arra a felismerésre, hogy terápiára van szüksége), hanem arra kéne egy őszinte választ adnod saját magadnak, hogy mindazok ellenére, amit leírtál, TE miért vagy még vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!