Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha félek a barátomtól?
Figyelt kérdés
Sose bántott, de más igen, és félek tőle.. Pedig tudom, hogy szeret. Azt hittem idővel elmúlik, de nem. Egy éve vagyok vele de még mindig, pedig nagyon aranyos kedves velem!
Mit kéne tennünk, hogy ne féljek tőle?
19/L
2015. jan. 23. 18:12
1/10 anonim válasza:
mit jelent az hogy félsz?
amikor meglátod, bekuporogsz egy sarokba?
2/10 anonim válasza:
Erről pszichológussal kellene beszélgetned.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, rettegek hogy megharagszik rám valami miatt, vagy hogy bánt, pedig a légynek se ártana, és szeret engem.
2015. jan. 23. 18:15
4/10 anonim válasza:
Először is mondd el neki a problémát!
5/10 anonim válasza:
Régebben valami trauma ért téged?
6/10 anonim válasza:
Ha megadban nem tudod rendbetenni ezt a dolgot, keress fel egy pszichológust minél előbb!
7/10 A kérdező kommentje:
Mondhatjuk, 15-16 évig kb csak bántottak, kiskoromtól kezdve. Családom is, osztály is. Senki se szeretett. Egy nálam idősebb férfi molesztált.
Elmondtam neki ezeket.
2015. jan. 23. 18:18
8/10 anonim válasza:
így már érthető. Akkor tényleg pszichológushoz kéne fordulnod. :/
9/10 anonim válasza:
Pszichológus nem ártana, nekem segített.
10/10 anonim válasza:
Vele beszélgettél már erről?
Szerintem is egy pszichológus tudna ezen segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!