Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a barátomtól, dühkitörések, mit tegyek?
Most 1hétre elment nyaralni. De amikor utoljára átmentem hozzá ezek történtek (nem az első eset!!) :
- 1. Véletlen megkarmoltam a homlokát és besértődött. Hozzáteszem hogy bocsánatot is kértem miatta.
- 2. Fehérneműben fekszem az ágyon,mikor egyszer csak pálfordulás történt és és én lettem a sz*r,köcsög stb.. Megmondtam neki hogy ha ilyen akkor hazamegyek. Erre ő azt mondja hogy akkor menyjek. Felöltöztem. Felvenném a cipőm,de nem engedi és rángat ide-oda. Már annyira féltem hogy elkezdtem sírni. Utána láthatóan remegett a lábam. Ekkor mondom neki hogy haza megyek. Engedj ki a szobából. Minden áron megakadájozza hogy elhagyjam a házat. Közben elmond minden k*rvának és hogy talál sokkal jobbat nálam. Már annyira sírok hogy alig kapok levegőt. Megölel és akkor megint kedves és normális lesz.
Segítsetek! Félek tőle és szakítani sem merek mert a végén lehet hogy megütne . De közben már nemtudom mit érzek iránta . :(
El vagyok keseredve.
14/l vagyok ,ő 16/f
Az ilyen idegbetegtől menekülj amilyen hamar csak tudsz. Ha máshogy nem, akkor megírod neki, hogy vége és ne keressen, úgy nem tud megütni.
Vagy szólj valakinek.
Jöhetsz hozzám is, én nem bántalak.
63/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!