Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a barátomtól, dühkitörések, mit tegyek?
Most 1hétre elment nyaralni. De amikor utoljára átmentem hozzá ezek történtek (nem az első eset!!) :
- 1. Véletlen megkarmoltam a homlokát és besértődött. Hozzáteszem hogy bocsánatot is kértem miatta.
- 2. Fehérneműben fekszem az ágyon,mikor egyszer csak pálfordulás történt és és én lettem a sz*r,köcsög stb.. Megmondtam neki hogy ha ilyen akkor hazamegyek. Erre ő azt mondja hogy akkor menyjek. Felöltöztem. Felvenném a cipőm,de nem engedi és rángat ide-oda. Már annyira féltem hogy elkezdtem sírni. Utána láthatóan remegett a lábam. Ekkor mondom neki hogy haza megyek. Engedj ki a szobából. Minden áron megakadájozza hogy elhagyjam a házat. Közben elmond minden k*rvának és hogy talál sokkal jobbat nálam. Már annyira sírok hogy alig kapok levegőt. Megölel és akkor megint kedves és normális lesz.
Segítsetek! Félek tőle és szakítani sem merek mert a végén lehet hogy megütne . De közben már nemtudom mit érzek iránta . :(
El vagyok keseredve.
14/l vagyok ,ő 16/f
A sok-sok jogi szakértő, ugye. Ne javasoljatok már ilyeneket neki, hogy jelentse fel - konkrétan miért is? Mert kiabál? Amikor utoljára néztem ez még nem volt büntetendő. Sőt, mondok jobbat, amíg nem lesz 8 napon túl gyógyuló sérülése, addig semmi, ismétlem, SEMMI büntetést nem kap az elkövető.
Egy 16 éves gyereket meg amúgy sem feljelenteni, hanem nevelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!