Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a barátomtól, az előző kapcsolatomban átéltek rossz tapasztalatok miatt. Szerintetek jobb ha szakítok vele?
A korábbi 5 éves kapcsolatomnak azért lett vége, mert az akkori barátom egy szóváltást követően megütött.
A mostani barátom újabban nagyon sokat szekál, hogy az ünnepek alatt mennyire meghíztam, milyen nagy a fenekem... Engem ez már annyira bosszantott, hogy tegnap fejbevágtam egy párnával. Ő ezen teljesen felhúzta magát, nagyon ingerült volt, láttam a haragot a szemében, és ordítozott hogy én mégis mi a fenét képzelek magamról. Mivel egy fejjel magasabb nálam és legalább 30 kilóval nehezebb nagyon megijedtem tőle. Megkértem, hogy inkább szakítsunk. Persze ő ezt nem akarja. Azt mondta, hogy ő nem az exem és soha nem bántana.
Úgyis tudja, hogy nagyon érzékeny vagyok az ilyen dolgokra. Én megértem, hogy felbosszantotta ez a dolog, de éppen ezért gondoltam azt, hogy midegyikünknek jobb ha keresünk mást. Szerintetek?
"A mostani barátom újabban nagyon sokat szekál, hogy az ünnepek alatt mennyire meghíztam, milyen nagy a fenekem... "
nálam már ez kivágta a biztosítékot
Költőnő!
Emiatt szakítanál? Kapcsolatban ki kell mondani,amit gondolsz! Látod nem akarja otthagyni,csak mert nagy a segge.
nem szakítanék, és ha úgy gondolja, h elhíztam: persze, közölje.
A mód nem mindegy. Ha nekem a párom azt mondaná, h "elhíztál és nagy a segged", elirányítanám akkor a fokhagyma seggű csajokhoz.
Értem. Végül is így korrekt.
Bocsi a off miatt kérdező! Legközelebb privátba kérdezek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!