Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a barátomtól mit tegyek?
Figyelt kérdés
Jó vagyok remélem tudja,még is bánt nem gondoltam volna hogy ilyen természetre jó ember ismerö vagyok ,és mindent elmondtam neki a egféltetteb titkaimat is,csak ö tudja és biztam benne,gondolktam hogy van valami de nem gondoltam hogy ilyen ,pedig annyit nevettem vele az eleinte ,biztam benne három éve ismerjük egymást.De odáig fajul valami hogy nem merek vele beszélgetni,tegnap is én voltam a szemét mert azt hitte hogy titkolom a két napos kirándulásunkat a családommal,pedig nem is voltam biztos benne hogy megyünk.Nem egyszer fordult velem elö hogy olyanért kiakadt mert nem mondtam el hogy kozmetikushoz mentem pedig nem sz ö pénzéböl tettem,De én ne szóljak semmit ha elmegy szó nélül a kocsmába a barátjával és utána tudom meg amikor megjött ,és mással volt.(mert az nem olyan) .Pedig szeretnék vele sokat nevetni ,szeretem de sokszor félek töle ,mert nem egyszer megszokott ütni ha van olyan ami nekei nem tetszik ,pedig nem tettem semmi rosszat,jó vagyok és még is félek a barátomtól ö is tudja de akkor miért ilyen,
Ezek után még mindig bízol a csodában, és ahelyett, hogy páros lábbal rúgnád ki ezt az agresszív vadbarmot, inkább rettegsz és szenvedsz mellette. Gratulálok, hogy ennyire ostoba lábtörlő vagy, maradj még vele jó sokáig, hátha egyszer agyonver. Akinek ennyi esze és tartása van, az meg is érdemli.
2016. dec. 15. 10:30
4/34 anonim válasza:
Arany cucni manókám!
Ha ezt ma még ötször kérdezed, akkor az lesz az egyetlen megoldás, hogy szakítasz vele. Hiába kérdezed akárhányszor, senki nem ír ide neked egy bájital receptet, amit ha megfőzöl, megitatod vele, akkor a pasid normális lesz és nem üt meg többet.
Ha pedig nem akarod elhagyni, akkor ne kérdezz többet, hanem örülj neki, hogy sikerült egy ekkora parasztot találni, mert az ilyen tanyán is ritka!
És örülj neki, hogy törődik veled rendesen, és néha eltángál, mert tudja, hogy neked erre igényed van!
Megérdemled!
2016. dec. 15. 10:40
5/34 anonim válasza:
Ami számomra érthetetlen, hogy milyen sok, az ehhez hasonló kapcsolat.
Már párszor azon gondolkodtam, hol kéne agresszivitást tanulnom. Akkor, talán több hűséges barátnőm lenne.
2016. dec. 15. 10:42
6/34 A kérdező kommentje:
ez nem csak egy pasi,ugy mond több de mindent elmondtam neki ö tudd róla és pszichologusom,megbiztam benne,szeretem kislányként rettegtem anyám pasijátol évekig dolgoztam a pschilogusommal hogy lássa be anya hogy ez nem mehet igy tovább,még is öt választotta a lánya helyet mert szerette,nem akartam rossz lenni ,csak jt akartam ,hiszen jó vagyok ,nem akartam anyának hogy ne legyen pasija ,de félelembe éltem és ö is szerintem aki sexuális zaklatott amikor kislány voltam ,Joci ezt is tudja,még is anya szerette,nem hitt nekem hogy zaklatott pschiulogushoz is jártam,nem tudom hogy velem mért bánnak igy semmi okot nem adtam rá.Még én voltam a hibás mert hogy ilyen embert fogadott hozzánk és megmondtam hogy ez igy nem mehet tovább komolyan most rosszat tettem?Csak jót akartam de még a mamámék sem hittek nekem az egész életem egy f.s ,még én voltam a rossz kislány és nem hitték el hogy zaklattak,én voltam a feketebárány mert sohasem értettünk egyet anyával én csak a bajt okoztam ,pedig jó kislány voltam,nem törödtek velem senki hogy otthon is mi vár rám
2016. dec. 15. 10:43
7/34 anonim válasza:
#2 Biztos azért, mert "szereti". Pedig valójában csak olyan gyáva, hogy inkább beletörődik egy rossz kapcsolatba, minthogy egyedül legyen. Az ilyeneket nem tudom sajnálni.
Kérdező, te is nagyon jól tudod, hogy mit kellene tenned, mégse tetted még meg. És valószínűleg nem is fogod, amíg nem jön a képbe egy harmadik, de ne legyen igazam.
2016. dec. 15. 10:45
8/34 anonim válasza:
Akkor hagyd el és làsd be az êleted sokkal jobb lessz nélküle mint vele !Ha tovàbbra is vele maradsz akkor csak szendvedni fogsz !Én màr rég az ilyen pasit megfenyegettem volna hogy ha mégegyszer megüt megyek a rendörségre làtlelet az elég bizonyíték !
2016. dec. 15. 10:45
9/34 A kérdező kommentje:
álmomba sem hittem volna hogy ö ilyen agressziv,és pont velem fog ez megtörténni hiszen teljesen más lány vagyok mint a többi
2016. dec. 15. 10:46
10/34 A kérdező kommentje:
hiszen olyan más vicces ,lehet szeretni és nem is néztem volna ki belöle hogy van egy ilyen tulajdonsága,nagyon szeretem,és nem tudom ö miért ilyen hiszen nem ö ment át ilyennen, de a lényeg a lényeg anyának akartam segiteni ,de ö remélem más agy nem tudom miért csinálja ezt velem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!