Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan ilyen miatt képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan ilyen miatt képes valaki vitázni? Szerintem ez egy kicsit beteges. Tök jól elbeszélgetünk és akkor ilyen miatt képes leállni vitatkozni.

Figyelt kérdés

A barátnőm sokszor olyan, hogy még az élő fába is képes belekötni.

Épp beszélgettünk egy kicsit facebookon és írt egy bölcsességet, ami így szól

"masok karán tanul a bölcs ....más kárán az okos a harmadikról nem érdemes beszélni😀"

Én reagáltam, hogy ezt ismertem,ő megkérdezte, hogy kitől és mondtam, hogy a nagymamámtól.

Ő erre azt írta, hogy

"remek..ő képben sem volt amikor írtam neked..sanyi bácsi mondata volt..erről ennyit

mindent nagymama

hagyjuk megyek"

Én azt írtam,hogy életemben először tőle

jó van egy csodás nagyikád

De az előbb te írtad hogy sanyi bácsi mondata volt

én írtam neked először..

Bocsánat a semmiért

Én azt írtam,hogy életemben először tőle

jó van egy csodás nagyikád

De az előbb te írtad hogy sanyi bácsi mondata volt

én írtam neked először..

Bocsánat a semmiért

fordulj nagyikához a bölcseletekért..ő nyiregyen élt..mi két éve vagyunk együtt..nem nyitok vitát

nem számít..majd ő oktat a népi bölcsességekre

Necsináld már

Kajak ilyen miat vitatkozunk?

nincs megint..mindig ő.. megértem vele élsz

nincs kajakom

mindent tőle meg anyukádtól ..nem sértődök.. csak furcsa..amikor először írtam nem mondtad..kajak ..ismerem nagyika szazszor mondta

2016. nov. 24. 08:51
 81/95 anonim ***** válasza:
60%

Nem pontoztam le senkit, de azért a lobotómia és társai nálam bizony kiverték a biztosítékot. A súlyos személyiségzavarban szenvedő emberek ugyanis "betegek", nem tehetnek arról, hogy ilyenek, a családi hátterük tette őket ilyenné. Nyilván nem direkt csinálják, ők maguk is szenvednek saját maguktól éppen eléggé.

Ismerek olyan borderline személyiségzavarosokat, akik kezeltetik magukat - náluk idővel nagyon szép eredmények érhetőek el. Ez ugyanis nem egy megváltoztathatatlan állapot.

Abban egyetértek, hogy messzire el kell kerülni ilyen embereket, legalábbis közeli kapcsolatban - én is ezt teszem -, de a likvidálás, vagy a lobotómia gondolata számomra nagyon súlyos gondolat. Úgy vélem, aki képes így gondolkodni egy érző, emberi lényről, az maga is személyiségzavaros és/vagy pszichopátiás jellem....

2016. nov. 25. 21:45
 82/95 anonim ***** válasza:
Nem tagadom, lehet pszicho vagyok, de nyilván csak vicc volt a lobo. Egyébként sem alkalmazzák már év(tized?)ek óta.
2016. nov. 25. 22:06
 83/95 A kérdező kommentje:

Hidd el, rettenetesen türelmes voltam vele, szeretettel,mindennel, de nagyon sok olyan dolga volt,amit eddig tűrtem.

És amit anyumnak írt,minősíthetetlen.

2016. nov. 25. 22:18
 84/95 A kérdező kommentje:

anyukám ezt kapta egy kamu facbőlazaz tőle

Lórántfy Zsuzsanna

Bas.z.on meg a k...rva isten..azt kivanom dogolj meg..jol szetba...tal mindent..ne,m eleg Janko?. R...hadj meg..vagy a ferjed folyton k....rvazott attol langoltal?

Egyetem te? Rohogok..

Ba...d meg..nem kell a nyomorek fiad..melletted beszelni sem tudott te szerencsetlen

Egy szemet ven rih...rongy k...rva vagy..atveve a fiad szavait..egy rezgo pina

Lórántfy Zsuzsanna

9:32

Lórántfy Zsuzsanna

A hajad is osz..es szegyeled..dagatt vagy mint egy diszno..mosoly..kislanykam fulladj meg..a fiad melletted sz...r senki lenne..most is az..lelekben nulla..keresse a k...rvakat az valo hozza..kinotte magat..de egy szar senki maradt

Kozgazdasagi egyetem? K...rvajo,,am egy sz.r eladó vagy? Rohogok

Budapesten te? Huha :-)

Melyik aluljaroban laktal? En hazudok? Es te?

Lórántfy Zsuzsanna

9:51

Lórántfy Zsuzsanna

Na mi a gaz..ven szerencsetlen nem mersz irni..annyi a kuncsaft?

Melyik raktarba viszed?huha nagy a forgalom..

😁😂😃😄😅😆😉

Lórántfy Zsuzsanna

10:05

Lórántfy Zsuzsanna

Figyelmeztetés

This attachment could not be loaded.

Lórántfy Zsuzsanna

10:06

Lórántfy Zsuzsanna

Undorodok toletek

Lórántfy Zsuzsanna

11:21

Lórántfy Zsuzsanna

Am a csoringerek nem az en mufajom..nincs telora..nincs szimre..nincs semmire.,gaz..a fiadnak sokszor feltoltottem..halljam a szopran hangjat..tehat tenyleg jo..lesz ha huztok..en semmit nem kaptam tole 2 even keresztul

Takaritalak..innen is..mert hanyingerem van..te kerhetnel bocsanatot..te ven szerencsetlen..aki nem talalja az eletet..ingazik ide.oda..adna..de a tarsolya ures

Lórántfy Zsuzsanna

11:40

Lórántfy Zsuzsanna

Hogy a fenebe tudsz ennyit hazudni..a fiad semmire nem nevelted..ilyen akarsz lenni

? Nem dagadt malac..dolgozz erte

Haha..kozgaz..te vagy gaz..nagyon

Lórántfy Zsuzsanna

12:49

Lórántfy Zsuzsanna

Mi van venasszony nem fogadtad el a felkeresemet?

Egyetemista?

Ezt vegeztel?kinek az agyaban?

Fuj undorodok a szokitett hajadtol..stb

2016. nov. 25. 22:22
 85/95 Nem mondod :D ***** válasza:
Már alapból látszik, hogy egy idióta a csaj, mivel még helyesen sem tud írni..és a szóhasználata...hát, mit ne mondjak, kifogtad az aranyhalat :)) szerintem szedj össze egy normális barátnőt és ezzel az ócska ne is mondjam mivel viselkedj úgy, mintha nem is ismernéd...a közöny a legjobb fegyver.
2016. nov. 26. 10:47
 86/95 A kérdező kommentje:

És ő tanár. Most mond meg...

De lehet, hogy az sem igaz, ugyanis nem mutatta meg a bizonyítványát(vagyis nem láttam.)

Mikor anno mondtam, hogy sajnálom szegény diákjaidat,akkor meg totálisan kiakadt.

Le is van tiltva mindenhonnan, ez a facebook is, felőlem írhat annyi kamuból amennyiből akar,nem reagálunk. Csak megunja...

Ha hív sem vesszük fel.

2016. nov. 26. 11:59
 87/95 Nem mondod :D ***** válasza:
Fel kellene jelenteni zaklatásért :D
2016. nov. 26. 13:16
 88/95 anonim ***** válasza:
A kezdetektől fogva ilyen volt a csaj? Ő az első barátnőd?
2016. nov. 26. 15:39
 89/95 A kérdező kommentje:

2014 Októbe 15 óta vagyunk együtt.

Már kb 1 éve ilyen. Az elején is voltak dolgai(pl kiakadt, ha nem írtam egyből.)

Tavaly kezdődött kb....

2016. nov. 26. 17:59
 90/95 anonim ***** válasza:
22%

Hát, kérdező, én annyira kíváncsi lennék az (ex)barátnőd trágárkodásmentes verziójára is. Esetleg küldd el neki a kérdés linkjét. :)

Na de tényleg, bemásoltad ide ezeket a privát beszélgetéseket, üzeneteket, hogy mindenki a barátnődet szidja, és a te válladat veregesse, meg sajnáljon, meg elhordja a csajt mindenféle elmebetegnek. Engem viszont érdekelne, hogy mi történhetett kb. egy éve, mi miatt dilizett be.

Két eset lehetséges. Vagy már eleve is egy mentálisan sérült ember, akinek EGY TELJES ÉVEN keresztül sikerült palástolnia, hogy beteg, vagy te és a családod sikeresen kikészítettétek, tönkre tettétek.

Ha minden egyes tetténél, mondatánál, reakciójánál megemlítetted a nagymamádat vagy az anyukádat, az kib@... frusztráló tud ám lenni. Mondjuk sütött neked sütit, mire azt mondtad, hogy a nagyid finomabbat süt, vagy összehajtogatta a ruhákat, erre megjegyezted, hogy a nagyi szerint nem így kell... Az ilyesmik idővel egy rém normális embert is az őrületbe tudnak kergetni.

Oda akartad költöztetni magatokhoz, de az meg sem fordult a fejedben, hogy ő esetleg nem akar a szüleiddel egy házba költözni, emiatt jött fel nála kifogásként mindig az öccse. Hiszen a te családodra - akkor még - nem mert egy rossz szót sem mondani, mert hát "imádják". Hogy jönne már az ki, hogy ő nem akar oda költözni, hanem önálló, független életet akar élni. Ne haragudj, de én sem akarnék az anyósomékhoz költözni, sőt még a saját szüleimhez sem. Pedig meglett volna rá a lehetőségünk, mindkét helyre mehettünk volna, de inkább nem éltünk vele, hiába nehezebb így. Ehhez még csak nem is kell rosszban lenni, meg rosszat gondolni a másik családjáról.

"Mikor anno mondtam, hogy sajnálom szegény diákjaidat,akkor meg totálisan kiakadt."

Ha sokszor tettél ehhez hasonló degradáló megjegyzéseket a munkavégzésére, az sem éppen önbizalomnövelő, és a kétszázhatvannyolcmilliomodik ilyen bizony - nem meglepő módon - tényleg kiakasztó.

Én egyébként a trágárkodáshalmaz mögött azt látom, sőt már a kérdéskiírás alapján is - bár komoly munka kellett hozzá, hogy megfejtsem, és nemcsak a barátnőd miatt ;) -, hogy a csajszit nagyon zavarta, hogy mindig csak a második (harmadik) nő lehet az életedben. Azért kérdeztem rá az előző kapcsolataidra, amivel kapcsolatban nem válaszoltál, mert véleményem szerint olyan "anyuci pici fiacskája"/"nagymami pici unokája" karakter lehetsz. Ez a "mindent tőle meg anyukádtól" megjegyzés szúrt nekem szemet, és valahogy gyanítom, hogy minden mondatodban benne volt, hogy de a nagyi, vagy hogy de anyukám szerint...

Úgy sejtem, hogy a barátnődnél kb. egy éve telt be a pohár - mi történt pontosan ekkor? -, de ahelyett, hogy elhagyott volna, tovább szenvedett. Most meg pokoli dühös, mert rájött, hogy tök felesleges volt az egész, lehet, hogy ivott is bánatában, azért ennyire összeszedetlen az írásképe.

Nyilván nem normális, amit csinál, és minden bizonnyal kezelésre lenne szüksége. Mi viszont - a te jóvoltodból - már csak az eredményt látjuk, a folyamatot, ami idáig vezetett, azt sajnos nem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

Itt a csaj hasonlóan trágár üzenetekkel zaklatta a pasit, mégis mindenki a csaj pártját fogta. Mondjuk ő a srác anyjának nem küldött üzeneteket. Szóval nagyon fontos az előzmény. Az is érdekes, miért pont az anyukádat zaklatja, miért nem téged.

"e akarok lépni a családotokból..unom mindenki engem oktat pocskondiáz és mindenkivel úgy beszél, ahogy megérdemlik."

Ez azért éles ellentétben áll azzal a kijelentéseddel, hogy anyukád meg a nagymamád is imádja. Most mi is az igazság? Lehet, hogy csak akkor szidalmazták és bántották szavakkal, amikor nem voltál ott, te nem hallottad, csak ő, utána meg nem hittél neki. Vagy tudtál róla, hogy ocsmány szavakkal illetik, csak konkrétan lesz@rtad.

Olyan hiányosnak tűnik a történet, egyszerűen nem hiszem el, hogy valaki ok nélkül ilyet csinál. Vagy nem találkoztam még valódi elmebeteggel. Szerencsére...

2016. nov. 26. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!