Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan ilyen miatt képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan ilyen miatt képes valaki vitázni? Szerintem ez egy kicsit beteges. Tök jól elbeszélgetünk és akkor ilyen miatt képes leállni vitatkozni.

Figyelt kérdés

A barátnőm sokszor olyan, hogy még az élő fába is képes belekötni.

Épp beszélgettünk egy kicsit facebookon és írt egy bölcsességet, ami így szól

"masok karán tanul a bölcs ....más kárán az okos a harmadikról nem érdemes beszélni😀"

Én reagáltam, hogy ezt ismertem,ő megkérdezte, hogy kitől és mondtam, hogy a nagymamámtól.

Ő erre azt írta, hogy

"remek..ő képben sem volt amikor írtam neked..sanyi bácsi mondata volt..erről ennyit

mindent nagymama

hagyjuk megyek"

Én azt írtam,hogy életemben először tőle

jó van egy csodás nagyikád

De az előbb te írtad hogy sanyi bácsi mondata volt

én írtam neked először..

Bocsánat a semmiért

Én azt írtam,hogy életemben először tőle

jó van egy csodás nagyikád

De az előbb te írtad hogy sanyi bácsi mondata volt

én írtam neked először..

Bocsánat a semmiért

fordulj nagyikához a bölcseletekért..ő nyiregyen élt..mi két éve vagyunk együtt..nem nyitok vitát

nem számít..majd ő oktat a népi bölcsességekre

Necsináld már

Kajak ilyen miat vitatkozunk?

nincs megint..mindig ő.. megértem vele élsz

nincs kajakom

mindent tőle meg anyukádtól ..nem sértődök.. csak furcsa..amikor először írtam nem mondtad..kajak ..ismerem nagyika szazszor mondta

2016. nov. 24. 08:51
 61/95 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor szakítani akarsz, vagy sem?

Ha valakivel szakítani akarok, az nem foglalkoztat ilyen szinten, ignorálom, bármit ír, vagy tesz. Úgy nem lehet szakítani, hogy minden percben vele foglalkozol!

Az imént mintha azt írtad volna, hogy kiléptél... akkor hogy látod, amit ír?

Én a helyedben már rég le is tiltottam volna, mert most jön majd a FB-od teleszemetelése... utána írni fog az összes ismerősödnek. Akit még nem jelölt be, azokat most majd bejelöli. Figyelni fogja, mihez szólsz hozzá és ahhoz ő is...

Jobb lenne most hirtelen letiltani mindenhonnan úgy, hogy se a te profilodhoz, se az ismerőseidéhez ne férjen hozzá semmilyen módon!

2016. nov. 24. 11:49
 62/95 anonim ***** válasza:

" néhány nap múlva"????

Ez több hetes, vagy több hónapos projekt lesz...

2016. nov. 24. 11:50
 63/95 A kérdező kommentje:

Velük is meg szoktam, de ők sem tudnak mit mondani,mert még sosem voltak ilyen helyzetben.

Sajnálom, ha ennyire zavar, hogy kiírtam...

2016. nov. 24. 11:50
 64/95 anonim ***** válasza:
Nem zavar, csak számomra fura, hogy ennyire beavatsz ismeretleneket ebbe az élethelyzetbe. Mintha megküzdési problémáid lennének.
2016. nov. 24. 11:54
 65/95 A kérdező kommentje:

Már elég rég úgy van beállítva, hogy ne lássa az ismerőseimet.Legjobb haverom viszont ismerőse, le merném fogadni, most őt nyüstöli....

Meg szerintem mamám is fel fogja hívni, mert anno mama megadta neki a számát.... Én most tiltottam,majd megmondom anyumnak is, ő is tiltsa le...

meg nővéremnek is.. Mert biztos neki is fog írni.

Egyszer,mikor pár napra letiltottam, felvette anyumat és neki irogatott.

2016. nov. 24. 11:55
 66/95 A kérdező kommentje:

mármint kamuból.

A számomat is le fogom tiltani neki.

Ezek a hívás blokkok mennyire hasznosak?

2016. nov. 24. 11:58
 67/95 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy feloldod, legyen azért mert küld egy sms-t a telefonodra, az elvileg akkor is megjön ha letiltod a számát. Esetleg kamu facebookról ír, vagy csak szimplán feloldod, mert valamiért jó ötletnek gondolod.

Ugyan ezekbe a hibákba estem bele.

Tovább megyek, én még azóta se szabadultam meg az exemtől, 2 éve vége, nagyon rövid ideig tartott. 1 évig semmit nem beszéltünk, írt szilveszterkor meg egyszer tavasszal, hogy eszébe jutottam egy sms-t. Aztán őszön kamu facebook megint. Bejelöltem, és most néha napján beszélünk, de eszem ágába nem lenne vele találkozni.

Bár tudom még ennyit se érdemelne és beszélgetnem se kellene vele... Nah mindegy, nehéz lesz tőle megszabadulnod az egész biztos, lehet örökre el se fog tűnni.

Maximum az segíthet ha beállítod, hogy ismeretlenek ne írhassanak, és ne jelölhessenek téged. Ezzel mondjuk azt éred el, hogy aki rád talál gyerekkori ismerős akármi, nem tudja felvenni veled a kapcsolatot ha szeretné. De fél évig ezt is meglehet próbálni, telefonszám tiltás, és telotol függően elvileg sms-t is lehet blokkolni, enyémébe van ilyen beállítás.

Faladra meg kiírod, hogy bárkit zaklatna előre is elnézését kéred, ne keressenek vele téged bármit írjon nekik, és tiltsák le őt azonnal.

Kb így lehet ezektől védekezni.

Mindegy most már nem zavar, hogy az ismerősöm, nem vagyunk kapcsolatba, néha irkál, ha ez kell a lelkének egészségére.

2016. nov. 24. 12:18
 68/95 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ezt meg fogom csinálni.

Ha meg ismeretlen bejelöl(AKIT TÉNYLEG NEM ISMEREK), nem fogadom el, és le is tiltom.

Hosszú hercehurca lesz... Most tiltottam le...

ha kamuból ír, azt is. de lehet majd másnak adja ki magát, erre is képes...

2016. nov. 24. 12:22
 69/95 anonim ***** válasza:

Készülj fel még arra is, hogy különböző indokokkal keres, hogy nála hagytál ezt, vagy azt és szeretné visszaadni.

Illetve személyesen is megjelenhet, "nyomozhat" utánad, figyeli, kivel találkozol, számonkéri rajtad, stb.

Nőként szinte tuti, hogy beveti a "terhes vagyok" trükköt.

2016. nov. 24. 12:31
 70/95 Nem mondod :D ***** válasza:
Ez a csaj nem normális....már meg se haragudj :))
2016. nov. 24. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!