Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ilyen miatt képes valaki vitázni? Szerintem ez egy kicsit beteges. Tök jól elbeszélgetünk és akkor ilyen miatt képes leállni vitatkozni.
A barátnőm sokszor olyan, hogy még az élő fába is képes belekötni.
Épp beszélgettünk egy kicsit facebookon és írt egy bölcsességet, ami így szól
"masok karán tanul a bölcs ....más kárán az okos a harmadikról nem érdemes beszélni😀"
Én reagáltam, hogy ezt ismertem,ő megkérdezte, hogy kitől és mondtam, hogy a nagymamámtól.
Ő erre azt írta, hogy
"remek..ő képben sem volt amikor írtam neked..sanyi bácsi mondata volt..erről ennyit
mindent nagymama
hagyjuk megyek"
Én azt írtam,hogy életemben először tőle
jó van egy csodás nagyikád
De az előbb te írtad hogy sanyi bácsi mondata volt
én írtam neked először..
Bocsánat a semmiért
Én azt írtam,hogy életemben először tőle
jó van egy csodás nagyikád
De az előbb te írtad hogy sanyi bácsi mondata volt
én írtam neked először..
Bocsánat a semmiért
fordulj nagyikához a bölcseletekért..ő nyiregyen élt..mi két éve vagyunk együtt..nem nyitok vitát
nem számít..majd ő oktat a népi bölcsességekre
Necsináld már
Kajak ilyen miat vitatkozunk?
nincs megint..mindig ő.. megértem vele élsz
nincs kajakom
mindent tőle meg anyukádtól ..nem sértődök.. csak furcsa..amikor először írtam nem mondtad..kajak ..ismerem nagyika szazszor mondta
bunkó vagyok, ha le hülye pi.sáztam, meg azt írtam neki, hogy klinikai eset?
Addig provokált előtte, meg amiket írt nekem, hogy azt írtam, hülye hisztis pi.sa meg ha anyut leku.vázod, te még jobban az vagy.aztán block.
Semmi értelme nem volt. Értem én, hogy felcsesz és értem én, hogy szeretnéd megmondani neked a magadét és nehéz megállni, hogy ne reagálj az ilyen sértésekre, de ezzel csak magad alatt vágod a fát.. Ha reagálsz BÁRMIT az írásaira, akkor SOHA nem fogja abbahagyni.
Maradj a teljes csendnél, következetesen ingoráld, akármit mond vagy csinál, csak így fogod elérni, hogy leszálljon rólad, de még így is el fog tartani jó sokáig. Szóval síri csend, nagy levegő és SEMMIRE SE REAGÁLJ.
Mindenkinél le van tiltva.
De kamu faceből olyan szép levelet kapott anyum, hogy feljelenthetnénk becsületsértésért.
nem pontoztam senkit:)
Tőlem mindenki zöldet kapott:)
Remélem is, hogy megunja.Be sem merem másolni, mert fennakadna a trágársági küszöbön...
# 78/79 elküldtem privátba mit írt.
De nem reagáltunk erre sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!