Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan ilyen miatt képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan ilyen miatt képes valaki vitázni? Szerintem ez egy kicsit beteges. Tök jól elbeszélgetünk és akkor ilyen miatt képes leállni vitatkozni.

Figyelt kérdés

A barátnőm sokszor olyan, hogy még az élő fába is képes belekötni.

Épp beszélgettünk egy kicsit facebookon és írt egy bölcsességet, ami így szól

"masok karán tanul a bölcs ....más kárán az okos a harmadikról nem érdemes beszélni😀"

Én reagáltam, hogy ezt ismertem,ő megkérdezte, hogy kitől és mondtam, hogy a nagymamámtól.

Ő erre azt írta, hogy

"remek..ő képben sem volt amikor írtam neked..sanyi bácsi mondata volt..erről ennyit

mindent nagymama

hagyjuk megyek"

Én azt írtam,hogy életemben először tőle

jó van egy csodás nagyikád

De az előbb te írtad hogy sanyi bácsi mondata volt

én írtam neked először..

Bocsánat a semmiért

Én azt írtam,hogy életemben először tőle

jó van egy csodás nagyikád

De az előbb te írtad hogy sanyi bácsi mondata volt

én írtam neked először..

Bocsánat a semmiért

fordulj nagyikához a bölcseletekért..ő nyiregyen élt..mi két éve vagyunk együtt..nem nyitok vitát

nem számít..majd ő oktat a népi bölcsességekre

Necsináld már

Kajak ilyen miat vitatkozunk?

nincs megint..mindig ő.. megértem vele élsz

nincs kajakom

mindent tőle meg anyukádtól ..nem sértődök.. csak furcsa..amikor először írtam nem mondtad..kajak ..ismerem nagyika szazszor mondta

2016. nov. 24. 08:51
 11/95 anonim ***** válasza:
100%

A lány most kajak azon akadt ki, hogy a nagymamád mondott neked egy ilyen dolgot és te ezt elmondtad neki? Hogy a nagymamádtól, tudod, nem sanyi bácsitól? Most FÉLTÉKENY a nagymamádra? De ő a nagymamád!

Nem tűnik túl okosnak ez a lány, nem nyakatekerten ír, csak nem tud fogalmazni.

2016. nov. 24. 09:13
 12/95 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bármilyen formában megjegyeznél valaki, hogy "van egy csodás nagyikád", eléggé kiborulnék, pedig se nagyikám nincs már, sem pedig csodás nem volt.

Aki ilyen stílusban kommunikál, az bőven a legalja, még akkor is, ha baja van a saját önbecsülésével. Akkor dolgozzon rajta, ne gúnyolódjon máson. Főleg ne azon, akit állítólag szeret. Velem is állandóan gúnyolódott az exem, csak mert neki nyomorult volt az élete, és attól érezte magát többnek, ha engem leszól. Tűrtem, szépen beszéltem vele, nem használt. Aztán annyi lett a dolognak, és boldogabb vagyok.

13/95 anonim ***** válasza:
45%
Én leírtam, mit gondolok azokról, akik ennyiből ítélkeznek. Vedd nyugodtan magadra.
 14/95 anonim ***** válasza:
De vajon a te ítélkezésed mennyiben különb, mint másé? Áá, az egó..:D
2016. nov. 24. 09:16
 15/95 A kérdező kommentje:

De tulajdonképpen

még mindig nem árultad el mi a bajod

nagyon jól elvoltunk

és ilyen kicsinység miatt

nekem esel..

nincs tulajdonképpen

nem állok fordulj a rokonaidhoz

az hogy iszonyatosan unom a kerékkötő szerepét

élj velük megmondtam..azt hiszem világosan megfogalmaztam--mi..miér

Ti értitek?:O

2016. nov. 24. 09:17
 16/95 anonim ***** válasza:
100%
Hát feltételezem, szeretné komolyabbra fordítani a kapcsolatotokat, és örülne, ha nem a rokonaiddal élnél, hanem vele, és az ő gondolatai lennének számodra fontosak, nem a családodé. Csak ezt ő ilyen furán fogalmazza meg. Valószínűleg elhanyagolva érzi magát, utolsónak a sorban.
2016. nov. 24. 09:20
 17/95 A kérdező kommentje:

Számtalanszor mondtam neki, hogy költözzünk össze,mire várunk?

Kerestem neki itt munkákat, (nem egy helyen élünk jelenleg), majd, majd majd.

2016. nov. 24. 09:22
 18/95 anonim ***** válasza:
Adok egy jó tanácsot: MENEKÜlJ. De komolyan.
2016. nov. 24. 09:27
 19/95 A kérdező kommentje:

Miatta csinálom ezt az egészet.

A levelezőin az egyetemet, a nyelvvizsgát.

Főleg miattunk.

Minden héten felhozom, hogy mi lenne ha nálunk lakna? Elférünk, az emeleten külön lakrészem van.

Anyum imádja,nagyim imádja.

De nem, mert mi lesz a 21 éves öccsével? Meg ez nem ilyen egyszerű.Mondtam már neki, akkor is össze akarok veled költözni, de hogy előtte el kell intézni a dolgokat.

2 éve kérem erre.

Most meg kijelentette, hogy hagyjam békán és soha ne keressem....:(

2016. nov. 24. 09:27
 20/95 anonim ***** válasza:
100%
Kb. kozepsulyos ertelmi fogyatekosok szintjen kommunikal a baratnod, te pedig nem ertem minek sullyedsz le ilyen melyre felnott ferfikent.
2016. nov. 24. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!