Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ilyen miatt képes valaki vitázni? Szerintem ez egy kicsit beteges. Tök jól elbeszélgetünk és akkor ilyen miatt képes leállni vitatkozni.
A barátnőm sokszor olyan, hogy még az élő fába is képes belekötni.
Épp beszélgettünk egy kicsit facebookon és írt egy bölcsességet, ami így szól
"masok karán tanul a bölcs ....más kárán az okos a harmadikról nem érdemes beszélni😀"
Én reagáltam, hogy ezt ismertem,ő megkérdezte, hogy kitől és mondtam, hogy a nagymamámtól.
Ő erre azt írta, hogy
"remek..ő képben sem volt amikor írtam neked..sanyi bácsi mondata volt..erről ennyit
mindent nagymama
hagyjuk megyek"
Én azt írtam,hogy életemben először tőle
jó van egy csodás nagyikád
De az előbb te írtad hogy sanyi bácsi mondata volt
én írtam neked először..
Bocsánat a semmiért
Én azt írtam,hogy életemben először tőle
jó van egy csodás nagyikád
De az előbb te írtad hogy sanyi bácsi mondata volt
én írtam neked először..
Bocsánat a semmiért
fordulj nagyikához a bölcseletekért..ő nyiregyen élt..mi két éve vagyunk együtt..nem nyitok vitát
nem számít..majd ő oktat a népi bölcsességekre
Necsináld már
Kajak ilyen miat vitatkozunk?
nincs megint..mindig ő.. megértem vele élsz
nincs kajakom
mindent tőle meg anyukádtól ..nem sértődök.. csak furcsa..amikor először írtam nem mondtad..kajak ..ismerem nagyika szazszor mondta
Kezdődik a lelki terror
e akarok lépni a családotokból..unom mindenki engem oktat pocskondiáz és mindenkivel úgy beszél, ahogy megérdemlik.
és nagyon sok gyógyszert bevett a múltkor, csoda nem halt meg, de meg kellett volna halnia.
És bevett akkor dormikumot, nitromintet
Nos, egy gonddal kevesebb legalább. Örülj. Még egy ilyen "nőt" úgyse találsz. Szerencsédre.
30/N
"Ja és ne lepődj meg azon se, ha bejelenti, hogy terhes/halálos beteg, vagy hasonlók."
Igen, én exem terhes volt, elvetélt, daganatos volt, és meg is erőszakolták. Nem voltak még ezek kijátszva, akkor hamarosan megtörténhet.
Stimmel a kamu facebook amit írtál, csak engem meg azzal tesztelt, hogy el-e hagyom érte őt, és flörtölni kezdett velem, rögtön kapcsolatunk elején, persze mindig tagadta :D
Kitartást!
Csak anya is hívott sírva miket írt neki
ne haragudj nem jösztök be
nem soha
ez a hajó már elment örökre
nem vitatkozni akartam csak közölni veled is-nem egyek..nincs kihez..és ezekután nincs hova
lehet szerintetek beteg vagyok de nem bolond..ahogy tegnap írtad..jólesett😉😊
átlátok az emberek jórészén..én egy letünt csillag vagyok--nem akarok több lenni
én vagyok gusztustalan? ő ..mi? forduljon fel...
itt hagyjuk abba
okádok
anyádnak megírtam..tehát szedd a sátorfád örökre
dögöljön meg a főnöködd is.
ocsok aljas szemét
lesz egynéhány árvája
utána azt kérem te következz..vagy változtassunk a sorrenden?
esetleg egyszerre?
ez már a legalja
Szíve joga, azt csinál amit akar. Szerintem hasznos, ilyesmi volt az exem is. Legalább látom van belőlük még néhány a bolygón :)
Meg elvileg arra szolgál az oldal, tanácsot adjunk egymásnak. Megtörtént
Kérdező ha sikerült végleg kidobni és lezárni, majd nyugodtan írj ide néhány nap múlva, szerintem szívesen olvassuk, ezt a fejleményét a történteknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!