Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan ilyen miatt képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan ilyen miatt képes valaki vitázni? Szerintem ez egy kicsit beteges. Tök jól elbeszélgetünk és akkor ilyen miatt képes leállni vitatkozni.

Figyelt kérdés

A barátnőm sokszor olyan, hogy még az élő fába is képes belekötni.

Épp beszélgettünk egy kicsit facebookon és írt egy bölcsességet, ami így szól

"masok karán tanul a bölcs ....más kárán az okos a harmadikról nem érdemes beszélni😀"

Én reagáltam, hogy ezt ismertem,ő megkérdezte, hogy kitől és mondtam, hogy a nagymamámtól.

Ő erre azt írta, hogy

"remek..ő képben sem volt amikor írtam neked..sanyi bácsi mondata volt..erről ennyit

mindent nagymama

hagyjuk megyek"

Én azt írtam,hogy életemben először tőle

jó van egy csodás nagyikád

De az előbb te írtad hogy sanyi bácsi mondata volt

én írtam neked először..

Bocsánat a semmiért

Én azt írtam,hogy életemben először tőle

jó van egy csodás nagyikád

De az előbb te írtad hogy sanyi bácsi mondata volt

én írtam neked először..

Bocsánat a semmiért

fordulj nagyikához a bölcseletekért..ő nyiregyen élt..mi két éve vagyunk együtt..nem nyitok vitát

nem számít..majd ő oktat a népi bölcsességekre

Necsináld már

Kajak ilyen miat vitatkozunk?

nincs megint..mindig ő.. megértem vele élsz

nincs kajakom

mindent tőle meg anyukádtól ..nem sértődök.. csak furcsa..amikor először írtam nem mondtad..kajak ..ismerem nagyika szazszor mondta

2016. nov. 24. 08:51
 51/95 A kérdező kommentje:

Kezdődik a lelki terror

e akarok lépni a családotokból..unom mindenki engem oktat pocskondiáz és mindenkivel úgy beszél, ahogy megérdemlik.

és nagyon sok gyógyszert bevett a múltkor, csoda nem halt meg, de meg kellett volna halnia.

És bevett akkor dormikumot, nitromintet

2016. nov. 24. 11:11
 52/95 anonim ***** válasza:
100%

Nos, egy gonddal kevesebb legalább. Örülj. Még egy ilyen "nőt" úgyse találsz. Szerencsédre.

30/N

2016. nov. 24. 11:14
 53/95 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki! Ne próbáld meg magad megvédeni, mert az csak olaj a tűzre! Teljesen beteg ez a nőszemély, az egyetlen okos dolog teljesen figyelmen kívül hagyni, akármit is mond.
2016. nov. 24. 11:14
 54/95 A kérdező kommentje:
Most is ír, de kiléptem, felőlem írhat napestig....
2016. nov. 24. 11:16
 55/95 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most szépen kapcsold ki a gépet, menj el valahova, szellőztesd ki a fejed, és ne is gondolj rá. Ha jelentkezik, akkor se.
2016. nov. 24. 11:32
 56/95 anonim ***** válasza:

"Ja és ne lepődj meg azon se, ha bejelenti, hogy terhes/halálos beteg, vagy hasonlók."

Igen, én exem terhes volt, elvetélt, daganatos volt, és meg is erőszakolták. Nem voltak még ezek kijátszva, akkor hamarosan megtörténhet.

Stimmel a kamu facebook amit írtál, csak engem meg azzal tesztelt, hogy el-e hagyom érte őt, és flörtölni kezdett velem, rögtön kapcsolatunk elején, persze mindig tagadta :D

Kitartást!

2016. nov. 24. 11:35
 57/95 A kérdező kommentje:

Csak anya is hívott sírva miket írt neki

ne haragudj nem jösztök be

nem soha

ez a hajó már elment örökre

nem vitatkozni akartam csak közölni veled is-nem egyek..nincs kihez..és ezekután nincs hova

lehet szerintetek beteg vagyok de nem bolond..ahogy tegnap írtad..jólesett😉😊

átlátok az emberek jórészén..én egy letünt csillag vagyok--nem akarok több lenni

én vagyok gusztustalan? ő ..mi? forduljon fel...

itt hagyjuk abba

okádok

2016. nov. 24. 11:35
 58/95 A kérdező kommentje:

anyádnak megírtam..tehát szedd a sátorfád örökre

dögöljön meg a főnöködd is.

ocsok aljas szemét

lesz egynéhány árvája

utána azt kérem te következz..vagy változtassunk a sorrenden?

esetleg egyszerre?

ez már a legalja

2016. nov. 24. 11:38
 59/95 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy neked nincsenek barátaid, hogy az ilyeneket velük beszéld meg? Vagy ezt mindenképpen élőben kell közvetíteni egy ilyen nyílt fórumon?
2016. nov. 24. 11:39
 60/95 anonim ***** válasza:

Szíve joga, azt csinál amit akar. Szerintem hasznos, ilyesmi volt az exem is. Legalább látom van belőlük még néhány a bolygón :)

Meg elvileg arra szolgál az oldal, tanácsot adjunk egymásnak. Megtörtént

Kérdező ha sikerült végleg kidobni és lezárni, majd nyugodtan írj ide néhány nap múlva, szerintem szívesen olvassuk, ezt a fejleményét a történteknek

2016. nov. 24. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!