Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ilyen miatt képes valaki vitázni? Szerintem ez egy kicsit beteges. Tök jól elbeszélgetünk és akkor ilyen miatt képes leállni vitatkozni.
A barátnőm sokszor olyan, hogy még az élő fába is képes belekötni.
Épp beszélgettünk egy kicsit facebookon és írt egy bölcsességet, ami így szól
"masok karán tanul a bölcs ....más kárán az okos a harmadikról nem érdemes beszélni😀"
Én reagáltam, hogy ezt ismertem,ő megkérdezte, hogy kitől és mondtam, hogy a nagymamámtól.
Ő erre azt írta, hogy
"remek..ő képben sem volt amikor írtam neked..sanyi bácsi mondata volt..erről ennyit
mindent nagymama
hagyjuk megyek"
Én azt írtam,hogy életemben először tőle
jó van egy csodás nagyikád
De az előbb te írtad hogy sanyi bácsi mondata volt
én írtam neked először..
Bocsánat a semmiért
Én azt írtam,hogy életemben először tőle
jó van egy csodás nagyikád
De az előbb te írtad hogy sanyi bácsi mondata volt
én írtam neked először..
Bocsánat a semmiért
fordulj nagyikához a bölcseletekért..ő nyiregyen élt..mi két éve vagyunk együtt..nem nyitok vitát
nem számít..majd ő oktat a népi bölcsességekre
Necsináld már
Kajak ilyen miat vitatkozunk?
nincs megint..mindig ő.. megértem vele élsz
nincs kajakom
mindent tőle meg anyukádtól ..nem sértődök.. csak furcsa..amikor először írtam nem mondtad..kajak ..ismerem nagyika szazszor mondta
Nézd. Igen,kitettem. De mivel ezt nem saját facebookjából írta, hanem egy kamu, (ha megnézed ki volt Lóránthfy Zsuzsanna rájössz, hogy egy történelmi személy.
Az elején is ilyen volt. Hidd el, abszolút türelmes voltam hozzá mindenben és mindennél jobban szerettem, amikor csak tudtam, mentem hozzá,ő viszont alig volt nálunk a 2 év alatt, talán 2x. 3x.
Anyumék igenis szeretik,a nagymamám is. Igen, mondtam neki, hogy jöhetne hozzánk is, mivel elférünk az emeleten, van külön szoba, fürdő és konyha is.
Ezt azután vetettem fel, miután írtam neki, hogy keresek itt a kisvárosban egy albérletet és neki itt munkát, vagy a közelben, hogy minek mennénk albérletbe, mikor itt van a nagy ház, meg anyumat szereti, ellenne vele. Mondom tudom, de ebből később konfliktusok lennének.
Mondtam neki, hogy akkor az a ház, amit a nagymamájától örökölt(ahol ő lakik?) nem az nem jó, mert abba a nevelő apjának is van beleszólása.
Úgy kezdődött, hogy ő napközben míg nem volt munkája, egész nap otthon volt, én meg dolgoztam 8-16 óráig. Sokszor írtam munkaidőben is. Volt, amikor eltűntem pár percre, vagy több órára és kiakadt, hogy soha többet ne írj. Elegem van, hogy nem érsz rá.
Dolgozz szorgalmasan.
Szépen mondtam neki, hogy drágám dolgozom, nem tudok mindig írni.
Nem is kell.
Hagyjál.
Ne keress.
Délután is mindig rohantam haza, csak a kézire jártam, utána is siettem haza.
Ha párszor el mertem menni a barátaimmal, akkor is elkezdett hisztizni, hogy menjél,meg mi az, hogy én megyek.
Ezt is szeretettel kezeltem.
Októberben úgy volt,lejön ő is.
A vonaton írt, hogy haza kell mennie, mert az öccse rosszul lett, kórházba került.
Írtam egy üzenetet a testvérének,hogy mielőbbi jobbulást kívánok.
Ő visszaír. Én jól vagyok, de mi a baj? Mondom hát nem vagy kórházban?
Dehogy voltam.Akkor derült ki, hazudott, és amikor szóvá tettem, még én voltam a rossz, a szar.
Ilyen nem volt, hogy mindig anyumékat hozta fel.
Akárhányszor megdicsérte, jaj ugyan már, ne mond ezt.Mondom miért ne mondanám? Mindenkinek jól esik. És komolyan is gondolom.
Nem mondom, én nem voltam hibás, de eztmás sem tolerálná.
Volt, hogy épp nem tudtam elmenni hozzájuk és aznap délelőtt kellett volna segítenem, kifogásolta, hogy miért nem beszélünk viberen rreggel 8 tól délig, miért csak fél 10 ig. Mikor mondtam, mert takarítanom kell, meg segítenem, akkor ő úgy is tud mosni, főzni hogy a fülén vagyok a hadseten.
(amúgy sokszor mentem úgy is boltba.)
Akkor is jött a ne keress, hagyj béké, volt,hogy órákra kikapcsolta a telefonját.
1hónapja tönkrement az okostelefonom, csak egy sima gombos van,mert még nem tudtam újat venni, hogy te milyen csóró vagy, hogy beszélünk így?Mondom, hát felhívlak, meg te is engem.De az drága.
Mondom, sajnos tudom, de most nem tudok újat venni. De tudod mit? leszedem neked a skypeot gépre.
azt ő nem tudja kezelni. Mondom dehogynem, tök egyszerű.Ő nem fogja egész nap a topot lesni, az okosteló jobb, mert azon van viber. meg én milyen csóringer vagyok, hogy akarom vendégül látni, ha most alig van pénzem?
Mondom ne haragudj, de ez azért erős.
leszarja. ezt is megbeszéltem vele szeretettel.
Most munka mellett egyetemezem.
meg mellette csinálom a nyelvvizsgát.Mondtam neki, hogy lehet nem tudunk olyan sokat beszélni, hogy szinte egész napokat, és ezen kiakadt.megbeszéltem vele szeretettel, hogy írok, mindig, amikor csak tudok, de lehet nem tudunk olyan sokat.
A legutóbbi (a végeleges) meg leírtam miből indult.
Ezért mást már szájon vágtam volna.(sosem pocskondiázta senki.) Mindenki szeretettel viszonyult hozzá. Igen, volt, hogy azt írtam neki, elegem van a pic.sa hisztidből,meg a nyivákolásodból.
Így nem beszélünk senkivel....
Ja tényleg, a nevet nem figyeltem, bocs. Csak azt, hogy név.
Ezek általában kétoldalú dolgok, olyan nincs, hogy csak az egyik rossz. De az ilyen neurotikus embereket nehéz elviselni, nem kell vele foglalkozni. Én is szerettem az exemet, de mikor őrületében ököllel ütött, akkor ott kevés a szeretet.
Hát, kérdező, nagyon sajnálom. De még mindig nem vágom, hogy minek kellett ezt két évig erőltetni, ha már az elején látszott, hogy súlyos gondok vannak a csaj fejében. :( Ha továbbra is zaklat benneteket, jelentsétek fel!
Egyébként továbbra is az a véleményem, hogy az ilyesmi nem egy nyilvános fórumra, hanem a rendőrségre tartozik.
(90-es válaszoló)
Azóta nem keresett.
Amúgy most eszembe jutott, mert visszanéztem a régi beszélgetéseinket.
Ugye 2014 Októbere óta vagyunk együtt és már 2015 Áprilisában elkezdődtek ezek, sőt hamarabb:(
De akkor még nem ennyire:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!