Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez ugye félénkség jele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ugye félénkség jele?

Figyelt kérdés
Tetszik 1 lány osztálytársam, és szerintem én is tetszek neki, mert csomószor mikor ránézek ő is rám néz és vigyorgunk,egyik órán mögöttem ül, én meg hátrafordultam jól megnevettettem, aztán valamért hátra fordult és beszélt a barátnőivel és utána már nem nézett vissza pedig én néztem még akkor is arra
2010. ápr. 29. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
igen.félénk de szerintem van nála esélyed.legyél te a bátrabb és kezdeményezz.:)
2010. ápr. 29. 19:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Én az vagyok... úgyahogy XD
2010. ápr. 29. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
figy az egy dolog, hogy hátrafordulsz és hülye pofákat vágsz, majd nevet rajta.
2010. ápr. 29. 19:01
 4/5 anonim válasza:

Próbálj meg az egyik szünetben odamenni hozzá és hívd meg suli után egy üdítőre. Ha benne van, hogy kettesben elmenjetek, akkor már megéri próbálkozni. Ha nemet mond, akkor szerintem inkább hanyagold... Az, hogy a barátnőivel beszélget és nem rád néz folyamatosan, az nem feltétlen félénkség, lehet, hogy egyszerűen csak jó beszédtémájuk volt...

B.

2010. ápr. 29. 19:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon nem vágok hülye pofákat, általában csak vicces dolgokat mesélek ha nevetnek az emberek
2010. ápr. 29. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!