Félénkség, önbizalomhiány, szociális fóbia is megszüntethető agykontrollal? Hogyan, milyen technikával?
nem
a szociális fóbia kizárólag társasággal szembeni kinyílással szüntethető meg.
Szerintem megszüntethető. Az agykontrollal nem csak a testedre lehetsz hatással, hanem a pszichédre is. A lényeg, hogy a gyakorlatokkal arra kell átállítanod az agyadat, hogy bizonyos helyzetekben hogyan reagáljon. Nehéz dolog, hiszen mindegyik mögött húzódik valami elsődleges ok, ami kiváltja, és először azzal kell szembe nézni, párhuzamosan pedig agykontrollal rásegíteni.
Nekem biztosan kihívás lenne. Nekem enyhébb szociális fóbiám van. Most, hogy írunk erről, szerintem magamnak esek. :)))
Ha van gyakorlatod, próbáld meg. De elemezd ki, mitől alakultak ki!
Szia!
Biztos vagyok benne, hogy agykontrollal csökkenteni tudod, vagy akár meg is tudod szüntetni a félelmeidet, fóbiádat.
Ezt úgy kell elképzelni, mint ha meg akarnád változtatni a gondolkodási mintáidat - mintha átrajzolnád az elmédet.
Egy egyszerű technika erre, ha pozitív mondatokban megfogalmazod, amit el szeretnél érni, (pl: Hatalmas önbizalmam van, igazi társasági ember vagyok, szívesen barátkozom, az emberek szeretnek és elfogadnak), és mint egy mantrát rendszeresen elmondod naponta többször. Próbáld ki a tükör előtt állva, és közben mosolyogj magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!