Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A szociális fóbiámat okozhatja...

A szociális fóbiámat okozhatja-e egy szellem vagy átok?

Figyelt kérdés
Valahogy félek kérdezni és kezdeményezni a legtöbb esetben.
2011. márc. 28. 15:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egy árban van egy pszichoanalízis (ami a kiskori traumáidat hozza elő, hogy feldolgozhasd őket) és egy teljes körű rontáslevétel + áldás + szelleműzés egy árban van. A különbség, hogy az első használni is fog. Egyébként én is ilyen voltam régen, aztán elvesztettem a szüzességem, és eljártam sportolni :)
2011. márc. 28. 15:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Amiben nem hiszel az nem okoz problémát...
2011. márc. 28. 15:42
 3/12 anonim ***** válasza:
39%

Nem okozhatja,mivel egyik sem létezik.Olyan mintha azt kérdezted volna hogy Micimackó és Füles felelősek-e a félénk magatartásodért.

Próbálj tudatosan bátor lenni,senki nem harapja le a fejed,a kommunikáció a felnőtt világban nem lehetőség,hanem elvárás.Ezért természetes kérdezni,és kezdeményezni.

2011. márc. 28. 16:15
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem okozhatja mert csak a személytől függ hogy mennyire tudja befolyásolni vagy elnyomni félelmeit társadalmi illetve közösségi dolgokkal kapcsolatban.
2011. márc. 28. 17:11
 5/12 anonim ***** válasza:

Zoltán kvantumfizikus válasza

Egyértelműen NEM ! Azt csak az idegrendszer nem megfelelő hormontermelése okozza, ami gyógyszerekkel gyógyítható. Ez olyan mintha béna lennél és csak bicegve tudnál járni, de ha kapsz mankót akkor azzal már lehet normálisan járni. Ugyanaz a hasonlat csak az agyba nem lehet bele látni.

2011. márc. 28. 18:47
 6/12 homo ludensz ***** válasza:
Ha okot keresel a problémádra akkor találni is fogsz /szellemet vagy átkot/. Felejtsd ezt el mert ezek csak arra jók hogy mögéjük bújva aláértékeld önmagad és ha ezt észleli a környezeted akkor ők is így fognak értékelni.Gondold el hány ember a saját sorozatos balsikerét azzal indokolja,hogy őt megátkozták. Ő vétlen ebben és úgysem lehet sikeres mert meg van átkozva.
2011. márc. 30. 11:56
 7/12 anonim válasza:
alacsony a szerotonin szinted, vigyázz pánikbetegség ne társuljon hozzá, mert akkor tényleg szarban leszel, a sport szerelem,fehérje emeli a szerotonin szinted,= szociális zavar elmúlik vagy csökken, de ha hajlamos vagy rá genetíkusan akkor már más a helyzet, akkor ehetsz bármit beleszerethetsz minden lányba.. nem fog emelkedni a szerotonin szint = depresszió, pánikbetegség , rossz közérzet ,alvászavarok meg ilyenek. antidepresszánsokkal szokták kezelni pl: zoloft, sertralin, stimuloton, de ezek egyrészt veszélyes szerek 18 év alatt nem adható mert az öngyilkossági hajlamot felerősíti.
2011. márc. 30. 18:23
 8/12 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy csak bemeséltem magamnak.

Mostanság valahogy kevésbé/egyáltalán nem félek, lehet, hogy a sport sokat segítene. Jó régen nem voltam már depressziós.

2011. márc. 30. 20:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hanem biztos.A sport segít a legtöbbet,még akkor is ha az életkörülmények nem változnak.
2011. márc. 31. 07:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Első: Pszichoanalízis 8000/alkalom, hetente háromszor, másfél éven át. Ennyiért David Copperfield is orálisan szexel veled, nemtől függetlenül.

Oké hogy szerinted minden más hülyeség, csak baromságot nem kell tanácsolni.

Kérdező: Nem.

2011. ápr. 10. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!