Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A szociális fóbiámat okozhatja...

A szociális fóbiámat okozhatja-e egy szellem vagy átok?

Figyelt kérdés
Valahogy félek kérdezni és kezdeményezni a legtöbb esetben.
2011. márc. 28. 15:23
1 2
 11/12 anonim válasza:

Szociális fóbiára nem pszichoanalízis kell, hanem kognitív terápia, ami kb 10 alkalmas.

Kérdező, hagyd egy időre a természetfeletti dolgokat. Koncentrálj önmagadra, a barátaidra, munkára, tanulásra. Kérj meg egy havert, menjen el veled sportolni.

2011. ápr. 23. 22:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat,csak párat.Így azt mondom,igen,a sport a lehető legjobb dolog amit tehetsz!Az egyik dolog aminek köszönhetően megszabadultam a depressziómtól,és szintén a szociális fóbiámtól,az a sport volt. Csodákra képes,hidd el!Rengetek feszültséget levezethetsz vele.Ajánlom,hogy a szabadban csináld,úgy az igazi.A futást ajánlom leginkább,de ha nem szereted,akkor csinálhatsz mást is,lényeg,hogy a szabadban.

Amúgy a szociális fóbiád oka te magad vagy.A saját gondolkodásmódod teszi ezt veled.Feltételezem,hogy szinte mindent negatív módon közelítesz meg,és minden apró rossz dolgon megakadsz.Szerintem a csalódások miatt alakult leginkább ki benned a szoc.fóbia. Ez azt jelenti,hogy a csalódásokat is negatív módon dolgoztad fel,ahelyett,hogy a pozitívumokat kerested volna.Meg sem próbáltad helyre hozni a dolgokat,csak rágódtál azon,milyen rossz az életed.Ha pedig megpróbáltad,volt egy kis bukásod,és ettől végleg feladtad.Pedig tudnod kellene,a dolgok nem mennek egyről a kettőre,meg kell küzdeni a célért.De minden küzdelmet meg ér! (;

Persze ezt csak feltételezem,nem mondom 100%-ra,de valahogy azt érzem így van.Velem is így volt.De át váltottam a pozitív gondolkodásmódra,és így most már boldog életet is élek. (:

2011. máj. 29. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!