Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elitélendő, ha 18 éves fiúként csak szexkapcsolataim vannak?
Bocsi folyton szarakodik a Num Lock.
* S mivel szinte kizárt, hogy ezalatt a 12 év alatt ne szülessen legalább mégy egy gyermek, s annak a 12 éve alatt még egy, meg még egy, belátható, hogy gyakorlatilag egy életre szóló kapcsolatról, házasságról beszélünk.
"Ennek tükrében is azt állítod, hogy most is ugyanazt éled át?"
Igen, azt állítom, hogy most is ugyanazt élem át heti néhány pár perces csúcsállapotban, mint amit akkor éltem át. Mondjuk én ennyire "életveszélyes" szerelmi állapotban sosem voltam, mindig megmaradt valamennyire a racionális ítélőképességem. Ezt úgy tudod elképzelni, hogy amikor teljesen értelmetlenül és reménytelenül voltam szerelmes, mellette racionálisan pontosan tudtam, hogy az egésznek semmi értelme, csak ezt a tudást ignoráltam és hagytam, hogy a hormonok vigyenek tovább az értelmetlen szerelembe.
A különbség az akkori szerelem és a mai között az, hogy akkor ez az állapot szinte állandó volt, a mait pedig a szürke hétköznapokból kiemelkedő elborultan imádó csúcsállapotokként élem meg. Ezek első sorban intim, de nem feltétlenül szexuális pillanatok, amikor teljesen egymásra hangolódunk és gyakorlatilag lélekben teljesen egymásba olvadunk a pillanat időtlen mámorában. Tiniként a szerelem drogos időtartama feltehetően a beteljesületlenség miatt tartott konstans módon olyan sokáig.
Igen, ki tudom jelenteni, hogy a tini szerelem újra és újra átélhető, noha csak rövidebb időszakokra. Velem ma is néha előfordul, hogy a melóhelyemen egyszer csak álmodozni kezdek a feleségemről és heves szívdobbanások kíséretében gondolok rá, hogy milyen lesz este együtt lenni vele.
A kérdező arra akart célozni, hogy offolni kezdtük a kérdését a konyhafilozófiai értekezéseinkkel. :)
Igazad van kérdező, de legalább elhangzott pár érdekesebb gondolat is, ami nem csak arról szól, hogy "dugjáá mee fiatal vagy wazzee"!
Mindazonáltal az offolás miatt mellnézést kérek. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!