Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, ha azt akarom, hogy néha jelzéseket kapjak fiúktól?
Múltkor épp a metrón utaztam egyik fiú ismerősömmel. Beszélgettünk és feltűnt, hogy a kocsi végében egy pasi folyamatosan néz. Sosem történt még velem ilyen. Először azt hittem bámul valami miatt, lehet elkentem a sminkem, vagy valami miatt hülyén néztem ki, de a metróajtó üvegében nyugtáztam, hogy nincs semmi különös rajtam.
Ezután visszanéztem rá és még mindig nézett, gyorsan elkaptam a tekintetem.
Nem mertem viszont nézni. Ellenben jól esett, hogy nézett.
Szóval lehet hülyén hangzik, de feltöltötte a napom, hogy úgymond visszajelzést kaptam valakitől szavak nélkül.
Baj az, ha azt szeretném, hogy ez még párszor előforduljon?
Szerintem sokan úgy vannak brle, hogy bár nagyon odateszik magukat, de visszajelzést csak attól fogadnak el, akinek szépítik magukat. Viszont ha valaki másnak is tetszenek akkor az már szatír tolakodó. Pedig csak van szemünk és szeretjük a szépet.
Nem baj ha te szereted bárkitől a pozitív vissszajelzést. 😊
A nők, olyanok, ha leszaladnak a boltba, akkor is rendbe teszik magukat. Már, hogy meg nézzék őket, milyen csinosak, kívánni valók. Ugyan akkor, ha megnézik őket, fel vannak háborodva.
Különben ugyan azt érzik, mint te, csak tiltakoznak ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!