Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítélendő, ha azt akarom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő, ha azt akarom, hogy néha jelzéseket kapjak fiúktól?

Figyelt kérdés

Múltkor épp a metrón utaztam egyik fiú ismerősömmel. Beszélgettünk és feltűnt, hogy a kocsi végében egy pasi folyamatosan néz. Sosem történt még velem ilyen. Először azt hittem bámul valami miatt, lehet elkentem a sminkem, vagy valami miatt hülyén néztem ki, de a metróajtó üvegében nyugtáztam, hogy nincs semmi különös rajtam.

Ezután visszanéztem rá és még mindig nézett, gyorsan elkaptam a tekintetem.

Nem mertem viszont nézni. Ellenben jól esett, hogy nézett.

Szóval lehet hülyén hangzik, de feltöltötte a napom, hogy úgymond visszajelzést kaptam valakitől szavak nélkül.

Baj az, ha azt szeretném, hogy ez még párszor előforduljon?

2016. aug. 31. 18:23
 1/5 Sunshinedoll ***** válasza:
81%
Semmiképp sem vall erős énképre és önbizalomra, ha másoktól vársz megerősítést és pozitív visszajelzést, de ha neked jól esik, akkor örülj neki nyugodtan.
2016. aug. 31. 18:24
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem sokan úgy vannak brle, hogy bár nagyon odateszik magukat, de visszajelzést csak attól fogadnak el, akinek szépítik magukat. Viszont ha valaki másnak is tetszenek akkor az már szatír tolakodó. Pedig csak van szemünk és szeretjük a szépet.

Nem baj ha te szereted bárkitől a pozitív vissszajelzést. 😊

2016. aug. 31. 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:

A nők, olyanok, ha leszaladnak a boltba, akkor is rendbe teszik magukat. Már, hogy meg nézzék őket, milyen csinosak, kívánni valók. Ugyan akkor, ha megnézik őket, fel vannak háborodva.

Különben ugyan azt érzik, mint te, csak tiltakoznak ellene.

2016. aug. 31. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Torekeny onkepre vall. En a reszemrol nem szeretnem hogy idegen ferfiak fantazialjanak egyes testreszeimrol meg hogy idegen ferfiak farka alljon fel ram. A baratomnak akarok csinos lenni, nem masnak, de meg is kapom tole azt a figyelmet hogy mase sosem kellene.
2016. aug. 31. 18:47
 5/5 Noren1989 ***** válasza:
Utálok Sunshinedoll-nak igazat adni, de most az utolsó szóig igaza van.
2016. aug. 31. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!