Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elitélendő, ha 18 éves fiúként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elitélendő, ha 18 éves fiúként csak szexkapcsolataim vannak?

Figyelt kérdés

2016. nov. 16. 11:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/87 János Gilján ***** válasza:
0%
Nem, egy lánynak nem dolga, hogy mindenkivel lefeküdjön. De az praktikus, ha ő is kipróbál több srácot is hatalmas szerelmek és csalódások közepette, mire megtalálja az igazit.
2016. nov. 18. 09:55
 62/87 A kérdező kommentje:
Na, akkor te is úgy fogod fel, ahogy én. :)
2016. nov. 18. 12:53
 63/87 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy dolga vagy nem dolga.

Ha a lány így akarja felfedezni a szexualitását, tegye.

Az én szememben egyik sem lesz jobb vagy rosszabb, csak azért, mert más a neme.

2016. nov. 18. 13:18
 64/87 János Gilján ***** válasza:
0%

Miquel írásában volt a nagy igazság, attól teljesen függetlenül, hogy a többség nem ért vele egyet:

"18 évesen a legyet is röptében! Aki nem így tesz, vagy aki szerint ez elítélendő, az vagy nőnemű, vagy nem tud csajozni, s ezért szeret erényt kovácsolni a tehetetlenségéből."

Azt kell megérteni, hogy egy tini srácnak nem életre szóló kapcsolatban meg gyerekben, meg közös életben kell gondolkodnia, mert egész egyszerűen még NEM érett meg rá. Egy tini srác arra érett, hogy próbálgassa a szárnyait. Hódítson, szexeljen, legyen szerelmes, csalódjon, majd tanuljon a hibáiból. Előbb-utóbb szinte minden srác eljut ahhoz a felismeréshez, hogy az igazi boldogsághoz egy komoly kapcsolatra van szükség, de ahhoz előbb át kell jutni a szárnypróbálgató időszakon. Az a srác, aki ezt (bármilyen okból) kihagyja a fiatalságából, az jószerivel majd a 30-as-40-es éveiben akarja pótolni a hiányt feleség és család mellett...

Újra csak a saját példámat tudom felhozni. Én 14 és 26 éves korom között 25 lánnyal feküdtem le. Erre lehet mondani, hogy micsoda fertő, nem bánom. Csakhogy én utána megismerte a feleségemet, akivel most szeptember elsején ünnepeltük a 10-edik évfordulónkat, mindezt úgy, hogy a mai napig SEM kopott ki a szerelem a kapcsolatunkból. A fiacskánk 14 hónapos és ki merem jelenteni, hogy példa értékűen boldog életünk van (jelenleg, a jövőre ugyebár nincs garancia).

Már régóta meg sem fordul a fejemben, hogy kitekintgessek a kapcsolatból, pedig 15-20 évvel ezelőtt volt, hogy hetente váltogattam a csajokat, de olyan is volt, hogy több szál futott egyszerre. Hogy mi változott? Idősödtem és kinőtt az agyam...

36F

2016. nov. 18. 13:34
 65/87 anonim ***** válasza:
91%

"Azt kell megérteni, hogy egy tini lánynak nem életre szóló kapcsolatban meg gyerekben, meg közös életben kell gondolkodnia, mert egész egyszerűen még NEM érett meg rá. Egy tini lány arra érett, hogy próbálgassa a szárnyait. Hódítson, szexeljen, legyen szerelmes, csalódjon, majd tanuljon a hibáiból. Előbb-utóbb szinte minden lány eljut ahhoz a felismeréshez, hogy az igazi boldogsághoz egy komoly kapcsolatra van szükség, de ahhoz előbb át kell jutni a szárnypróbálgató időszakon. Az a lány, aki ezt (bármilyen okból) kihagyja a fiatalságából, az jószerivel majd a 30-as-40-es éveiben akarja pótolni a hiányt férj és család mellett... "

Szerintem így is helytálló a gondolatmeneted :)

2016. nov. 18. 13:37
 66/87 János Gilján ***** válasza:
0%
Igazad van 65-ös! :)
2016. nov. 18. 14:47
 67/87 anonim ***** válasza:
Nem! De azért haragszom, hogy soha nem hívtál harmadiknak!
2016. nov. 18. 15:08
 68/87 A kérdező kommentje:

Máris megváltozott a véleményed?

2016. nov. 18. 21:27
 69/87 János Gilján ***** válasza:
Nem változott semmit. Ugyan azt mondtuk, csak más szavakkal.
2016. nov. 18. 21:37
 70/87 anonim ***** válasza:

Csak kiegészítettem a 64-es választ. Attól még helytálló a válasza.

#65 vagyok.

2016. nov. 18. 21:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!