Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elitélendő, ha 18 éves fiúként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elitélendő, ha 18 éves fiúként csak szexkapcsolataim vannak?

Figyelt kérdés

2016. nov. 16. 11:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:
Nem mindenki alkalmas a párkapcsolatra, de ez nem baj van ilyen ember van olyan emebr.
2016. nov. 16. 13:14
 22/87 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az, és nyugodtan le lehet pontozni.

Egészséges lelkű 18 éves fiatalnak fülig szerelmesnek kell lennie, mindegy, hogy fiú vagy lány. Nem pedig érzelmek nélkül dugni mindenkivel, aki szembe jön.

Akinek ez az életcél, és még büszkeségnek is tartja, abból valami valamikor nagyon kimaradt, amitől az én szememben mindig kevesebbet fog érni. És biztos vagyok benne, hogy soha nem fog megváltozni, nem csak azért ilyen, mert "túl fiatal".

Ezt a felfogást nem is értem. Ahhoz nem túl fiatal, hogy keféljen érzések nélkül, de ahhoz igen, hogy érezni tudjon valamit a szexpartnere iránt?? Ha ez így ma normális, akkor tényleg megérett az emberi faj a teljes pusztulásra.

2016. nov. 16. 13:50
 23/87 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már ezt az álszentséget. Szerelem nélkül is feláll a farkam a lányra. Ha meg tetszik és szingli vagyok, akkor miért hagyjam ki?
2016. nov. 16. 14:10
 24/87 anonim ***** válasza:
100%

A szexkapcsolat nem gáz, mármint soha nem fogom megérteni, de nem is ítélek el emiatt senkit.

A hozzászólásaid alapján viszont szánalmas vagy.

2016. nov. 16. 14:12
 25/87 A kérdező kommentje:
Miért vagyok szánalmas? :)
2016. nov. 16. 14:18
 26/87 anonim ***** válasza:
100%

Mert egy lány elítélendő, neked meg büszkeség :D

Nem gáz, ha neked ez jön be, ha nem vágsz át miatta senkit, akkor egészségedre. De hogy te magadat az élet császárának tartsd olyan dolog miatt, ami miatt mást meg lenézel, elég nevetséges.

2016. nov. 16. 14:26
 27/87 A kérdező kommentje:
Fogadd el, sosem lesz egyenlőség.
2016. nov. 16. 14:38
 28/87 anonim ***** válasza:

Nem elítélendő, ha felelősséggel teszed. Lányokról is így gondolom.

Ha valaki ilyen típus, akkor annak fiatalon kell kiszórakoznia magát, nem 30-40 évesen család-gyerek mellet...

2016. nov. 16. 14:42
 29/87 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha nincs egyenlőség, és visszamegyünk az '50-es évekbe, akkor ugye azt is vállalod, hogy majd ha esetleg lesz kapcsolatod, akkor teljes mértékben eltartod a párod, és nem válsz el tőle senki-semmi miatt? :) Mert ha nem, akkor ez kb. puszta hímsovinizmus. A régi nézetekből kimazsolázom azt, ami nekem tetszik, az új nézetekből kimazsolázom azt, ami nekem tetszik, úgy könnyű ám ideböfögni dolgokat :).
2016. nov. 16. 14:45
 30/87 A kérdező kommentje:

"Kérdező, ha nincs egyenlőség, és visszamegyünk az '50-es évekbe, akkor ugye azt is vállalod, hogy majd ha esetleg lesz kapcsolatod, akkor teljes mértékben eltartod a párod, és nem válsz el tőle senki-semmi miatt? :)"

Igen.

2016. nov. 16. 14:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!