Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elitélendő, ha 18 éves fiúként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elitélendő, ha 18 éves fiúként csak szexkapcsolataim vannak?

Figyelt kérdés

2016. nov. 16. 11:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 A kérdező kommentje:

Megkér egy fullos nő, hogy dugjam meg, én meg mondjak nemet arra hivatkozva, hogy nem megy érzelem nélkül? :D

Igazából nem is buktok az ilyen ratyi pasikra, szóval nincs miről beszélnünk.

2016. nov. 16. 17:04
 42/87 anonim ***** válasza:
0%
Örülj neki, hogy ilyen vagy, legalább nem adod meg a lehetőséget, hogy tönkretegyenek. Elhiheted, hogy nem gyengén meg szokták szívatni azokat a férfiakat, akik komolyan gondolják.
2016. nov. 16. 17:30
 43/87 A kérdező kommentje:
Meg kell válogatni, kinek adod a kezébe a lelkedet, akkor nem fog csalódás érni.
2016. nov. 16. 17:42
 44/87 anonim ***** válasza:
100%

"Egy fiú nem tud ringyó lenni,"

Jaj dehogy is nem :DD Egyebkent nem ertem miert zavar ha ringyo vagy? :)

2016. nov. 16. 17:49
 45/87 A kérdező kommentje:

Nem zavar. Sőt, büszke vagyok rá, hogy ilyen jól nyomom. :P

A lényeg, hogy a férfiak esetében büszkeség, a nők esetében elítélendő. :)

2016. nov. 16. 18:08
 46/87 anonim ***** válasza:

A férfiak esetében sem mindig büszkeség, ahogy a nők esetében sem törvényszerűen elítélendő. kicsit mellékvágyára terelődött a téma.

Én nem a tizen/huszonéves korosztályhoz tartozom, tehát már akár kissé konzervatívabb szemlélettel is válaszolhatnék. ennek ellenére nem mondom ki egyértelműen azt,hogy elítélendő, vagy sem 18 évesként csak szexkapcsolat.

Attól függ,hogy ezt napi szinten, mindig mással,esetleg "felkérésre",. vagy szimpátiából, szexuális vonzalom alapján teszed.

Ha eddig volt pár ilyen, akkor nincs ebben semmi, de ha napi szinten, mindig mással, érzelem nélkül...szerintem kihat a későbbi kapcsolataidra.

2016. nov. 16. 18:12
 47/87 anonim ***** válasza:
100%
Nagy tévedésben élsz, hogy férfiak esetében büszkeség, de majd te is rájössz :)
2016. nov. 16. 18:13
 48/87 anonim ***** válasza:
"mellékvágányra" - akartam írni..
2016. nov. 16. 18:13
 49/87 János Gilján ***** válasza:
0%

18 évesen az a dolgod, hogy megdugd a fél világot. Ez ebben a korban még teljesen normális, attól teljesen függetlenül, hogy van, aki ezzel nem ért egyet. Később ki fog nőni az agyad és rájössz, hogy hosszú távon a boldogságodat csak egy normális partner mellett találhatod meg, arra pedig egy szexpartner bizony alkalmatlan.

Jómagam 25 lánnyal feküdtem le a feleségem előtt 14 és 26 éves korom között, így mondhatni sikerült eléggé kitomboljam magamat. Aztán 26 évesen megtaláltam Őt és már 10 éve együtt vagyunk a mai napig szerelemben. <3

36F

2016. nov. 17. 11:03
 50/87 A kérdező kommentje:
Az a szivecske b uzis volt a végén. :P
2016. nov. 17. 12:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!