Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki? Ez annak a jele?
Van 1 fiú akivel kb 1 hete ismerkedtem meg, nálunk dolgozik. Már mástól is hallottam, hogy tetszem neki, de nem tudom, hogy csak cukkolják-e vele.
Pl ma is mikor kint voltam náluk, az egyik kollégája azt mondta neki, hogy inkább a munkára figyeljen és ne engem nézzen. És habár nagy szája van, mindenre tud valami frappánsat mondani, erre nem szólt semmit. De ezután már csak kíváncsiságból is oda-oda néztem rá, és tényleg mindig engem nézett.
Meg csomószor van, hogy udvariaskodik: kisegít engem, előre enged, és újabban meg kétértelmű megjegyzéseket tesz.
De ha találkozunk, akkor sokszor teljesen csöndbe van, máskor meg nagyszájúskodik, illetve viccelődik nekem.
Szerintem is tetszel neki...:)
De úgyis fog ez szépen alakulni...:)
Amúgy nekem sem közömbös, egyre inkább tetszik nekem is. De én nagyon félénk vagyok, ha beszélgetünk mindig zavarba jövök, nem tudok vele hosszabban beszélgetni....
Ezt hogyan lehet legyűrni?
+ már attól is zavarban vagyok, hogy lehetséges, hogy tetszem neki.
17.19-es vagyok.
Szerintem fog ő lépni!Hiszen mindenki ezzel ugratja,és egy idő után ciki lenne ha nem csinálna semmit.
A félénkséged?Szerintem egy idő után feloldódsz és elmúlik.
Próbálj arra gondolni,hogy ő is ugyanolyan ember mint te.És benne is vannak félelmek...
Ez a "zavarban vagyok amikor beszélek vele" nekem is ismerős.Nekem az egyik osztálytársam tetszik, és néha úgy veszem észre, hogy én is neki, de ha elkezdünk beszélni, és beszélünk beszélünk a végén már nagyon oldott a hangulat, nevetünk és észre sem vesszük magunkat.És ráadásul nálunk nincs semmi komoly, a te eseted sokkal biztosabb, mármint az, hogy tetszel neki(szerintem 100%) szval ne aggódj, jön majd magától az egész:)
Már így előre sok boldogságot:P
első vagyok
imádom az ilyen love storykat :):):) sokszor visszamennék a múltba hogy megint átéljem ezeket a kezdeti lángolásokat, amikor a párom hajtott rám és én nagyon jól tudtam de kérettem magamat :P
szerintem is ő fog lépni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!