Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Van egy fiú,akivel már hónapok óta szemezünk,de van mikor elfordítja a fejét,mikor odanézek,de ha direkt nem veszem észre,akkor bámul tovább. Volt és van mikor "bunkó"keresem a tekintetét,hogy tudjak vele szemezni,össze is akad a tekintetünk de akkor felhúzza a szemét és vág egy fintort.. Tegnap jöttem haza edzésről,ő meg jött a haverjaival,mikor meglátott mosolygott,a haverjaival összesúgtak,aztán végignézet rajtam és köszönt (most először)utána meg a többi haverja. Én meg nagy mosollyal az arcomon köszöntem vissza,hogy sziasztok. Mikor már távolabb voltam tőlük,hátranéztem egy-egy pillanatra. Láttam ,hogy a haverjai ütögetik a vállát,és nevetgélnek vele együtt..
Én nekem nagyon tetszik.. De néha olyan bonyolult,nem merek lépni,mi van ha csak hülyít?vagy be se jövök neki?
Fiúk,ti mikor köszöntök rá egy lányra?
Jajj, vedd már észre, hogy csak hülyét csinál belőled. Nem tetszel neki egyáltalán.
Legközelebb ne is vegyél róla tudomást, mert a hátad mögött csak kiröhög. Ne hagyd magad!
Hát szerindtem menny oda azt kezdj el vele beszélni
Ha tetszesz neki elfoghivni sétálni vagy egy ittalra vagy stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!