Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon tetszem neki? Kérdésed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem neki? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú

Figyelt kérdés

1; Mélyen a szemedbe néz.

2; Csillog a tekintete, miközben veled beszél,vagy csak rád néz.

3; Sokszor rádmosolyog.

4; A testtartása feléd nyitott.

5; Zavarban van, amikor veled beszél, vagy mikor te is benne vagy a társaságában.

6; Ha észreveszi, hogy észrevetted, hogy néz téged, akkor elkapja a tekintetét és zavarba jön.

7; Játsza a fejét mikor te is ott vagy.

8; Amikor vele egy társaságban vagy, akkor féltékennyé akar téged tenni azzal, hogy más csajjal van, de tudod, hogy csak féltékennyé akar tenni, mert közben végig téged néz.

ha ezek közül van ami bejön,akkor tetszek a férfinak?

2011. szept. 9. 06:00
 1/2 anonim ***** válasza:
igen egyértelmű:) melyik van ezek közül? vagy mind?
2011. szept. 9. 08:12
 2/2 A kérdező kommentje:

én ezeket vettem észre,de nem minden alkalommal van jelen! akkor?????????

Ha észreveszi, hogy észrevetted, hogy néz téged, akkor elkapja a tekintetét

1; Mélyen a szemedbe néz.

Csillog a tekintete, miközben veled beszél,vagy csak rád néz habár ezt csak egyszer láttam.

felém fordul ha beszélünk, habár nem mindig néz rám,

2011. szept. 9. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!