Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon Tetszem neki? :- O
"14 és fél vagyok..igaz sokkal érettebb vagyok a koromnál, de ez most mindegy.:)"
Jaj, mindenki ezt mondja - senki nem érettebb senkinél. Ennyi idősen én is így gondoltam, azóta rájöttem, hogy akkor agyi kapacitásom egyenlő volt egy meztelen csigáéval.
Amúgy nem tudom a választ, nem látom, mit csinál, neked kellene tudnod. De szerintem tudod, hogy igen, bejössz neki. Vagy csak meg akar dugni.
Na, hogy legyen egy normális válasz is...
Elképzelhető, hogy bejössz neki, de bármennyire is beszél ilyenkor mindenkiből a naivitás, nem valószínű, hogy a korkülönbség ellenére te magad (a személyiséged) tetszik neki. Nem tudhatjuk hogy nézel ki, gondolom szép, csinos lányról van szó, ha majdnem 5 év van köztetek. Egy 19 éves fiú, egy majdnem 15 éves lánynak teljesen biztos, hogy nem a kezét akarja megfogni, vagy puszit adni neki csupán. Valószínűleg tényleg csak ágyba akar vinni, mert még egyszer hangsúlyozom, a korkülönbség mindent elárul (a szellemi érettség jelen esetben nem sokat számít...) Ha van barátod ugyebár, akkor hagyd ezt a pasit a francba, ha kérdezget, hogy randiznál-e vele meg egyebek, hajtsd el. Normálisan, nem kell haragot tartani, de tartsd meg azt a bizonyos 3 lépést! Nehogy a barátoddal is a végén összevesszetek féltékenység vagy bármi miatt.. Remélem segítettem! :)
Egyet értek az előző kommentelővel...még hozzá tenném,hogyha komoly kapcsolatod van (ahogy irta több mint 1 év) semmiképp sem hagyd elveszni mert akár nagyon sokáig,jobb esetbe örökre is tarthat...
Én nem tudom ti hogy vagytok evel,de ha az én pasim ölelgetne,vagy engedné hogy ölelgessék más csajok ott hagynám,vagy legalább is össze vesznék de nagyon vele...
A pasid gondolom nem tud erröl,ha meg tud akkor....no comment:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!