Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik voltak mar szeretok, milyen indokkal szakitott, es ment vissza a felesegehez a pasijuk?
Figyelt kérdés
Kivancsisagbol kerdem csak,mert sok olyat olvasmi,hogy alt.ban,a feleseget valasztjak ,ritka kiveteltol eltekintve.
Hogy dolgoztatok fel a "vereseget",konnyen tulleptetek rajta?alltatok bosszut a pasin,vagy a nejen?
Ensose voltam szereto,nem azert kerdem,csak erdekel.
2016. okt. 13. 08:21
11/13 anonim válasza:
Előfordult párszor, hogy tartottam szeretőt. Viszont sohasem áltattam őket dajkamesékkel. Tudták, hogy nős vagyok, s azt is, hogy nem fogok elválni.
12/13 anonim válasza:
A félre szexbe nem beleugrunk. A nejem, soha még csak nem is sejtette. Na és a szeretővel előre tisztázva, semmi szerelem, nem lesz válás, család borogatás. Nagyon sok párban élő nő is ugyan ezt akarja. Alkalmanként szex más pasival és az élete, családja marad. Így nincs olyan, hogy kavarok, írogatok, stb. Vége valamiért, akkor keres mást és nem akadékoskodik egyik fél sem.
13/13 A kérdező kommentje:
Érdekes,olyan férfi egy sem írt,aki nemcsak a szexkapcsolat miatt volt együtt a szeretőjével...
Pedig engem olyan kapcsolat érdekelt volna, ahol a felek közt érzelmek is voltak, egyik,vagy mindkét részről,és a pasi visszament a nejéhez mégis...
Nöi szeretőkre gondoltam a kérdésemben, de úgy látszik, nem nagyon nyilatkoznak, pedig tudom, hogy sokan vannak az oldalon...
Nem ítélkezni akarok, ismétlem, és én sose voltam még szerető..
2016. okt. 19. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!