Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem de miért?
Figyelt kérdés
Rám írt szulinapomon egy srác, tök jól elbeszelgettünk és beszéltünk egy találkozót :) átmentem hozzá filmet nézni, és sajnos lefeküdtem vele (nem mintha rossz lett volna csak szerintem korai). És utána is jól elbeszelgettünk rá 3 napra össze is jöttünk. Bemutatott az anyukájának már tervezgette h ott alszok nála hogy bemutathasson az apjának (külön élnek a szülei). A srác olyanokat momdogatott így szeret úgy szeret stb.. Már tervezte h nyáron megyünk Balatonra meg ilyenek. És egy hét után elkezdett furi lenni egyik nap még szetetlek másik nap alig szólt 3ik nap meg szakított azzal az ürüggyel hogy megszokta a szingli életet de maradjunk barátok... Nem értem akkor minek mondta azt az elején hogy nem 2-3 hónapos kapcsolatot szeretne hanem többet...#Kisszisza
2016. máj. 21. 22:07
1/10 anonim válasza:
Csak dugni akart, te meg mi a francnak adtad neki oda magad egyből.........
2/10 anonim válasza:
Egy ilyen pasit ne akarj megérteni :)
3/10 anonim válasza:
Az én első barátnőm miért nem ilyen buta liba volt, mint a kérdező? Komolyan ... egyes férfiak annyira szerencsések.
4/10 A kérdező kommentje:
Ő volt a második fiú az életemben... De inkább leszek leszbikus ezek után jobban járok...
2016. máj. 21. 22:27
5/10 anonim válasza:
Nőknek könnyebben megy ez a heteróról homokosra váltás.
6/10 A kérdező kommentje:
Ezt csak hirtelen felindulásból mondtam. Lehet csalódni fogok még de ugye egyszer élünk és sokat kell még tanulnom. :)
2016. máj. 21. 22:55
7/10 anonim válasza:
Ismerkedik tovább ez egyértelmű. Felbukkant egy újabb préda a láthatáron, ő meg fut levadászni.
8/10 A kérdező kommentje:
Most megint össze akar jönni velem. Lehet nem kellett másnak?
2016. máj. 22. 08:58
9/10 anonim válasza:
Nem muszáj egy másik csajnak lenni a dologban ahhoz, hogy rajtad vacilláljon. Ne kombinálj rögtön.
10/10 A kérdező kommentje:
Össze jöttünk és 3 napra rá azt mondta h csak be volt rúgva és nem gondolta komolyan.... De azért menjek el vele mozizni meg ilyenek....
2016. máj. 28. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!