Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátnőm, ma pedig közölték, hogy meghalt. Hogyan és miért történik ez velem?
sajnálom
próbálj a mostanival minél több időt tölteni...
Részvétem.
Gondolom, érzelmileg már túl voltál rajta, hiszen másképp nem lenne új barátnőd. Természetesen ettől még sokként éri az embert.
Sajnos az élet törékeny, ilyen bármikor, bárkivel megtörténhet.
Ahogy a másik válaszoló is írta, tölts minél többet az új barátnőddel, hiszen gondolom ő a szerelmed, a régit pedig már érzelmileg rég elengedted, csak ettől még megrendített a halála.
Uristen.. Részvétem!
Mi történt? Miben halt meg, betegségben?
Köszönöm!
Azt hittem már túl vagyok rajta, de ezek szerint még mindig nem. A mostani barátnőm megérti és elfogadja. Engem csupán az bánt, hogy nem beszéltünk, pedig ő próbált joban maradni velem, én meg úgy viselkedtem vele, mintha nem is létezett volna. A francba csak 30 éves volt a lány. Nem hiszem el, hogy minek kell száguldozni a kis köcsögöknek és amikor balesetet csinálnak, akkor meg sírnak. Tessék most ő maradt ott. Nagyon hiányzik és ezek után nem tudom mit évő legyek.
őrizd az emlékét
magadat meg ne okold semmiért,hisz nem látsz a jövőbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!