Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakított velem, de ha más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem, de ha más pasival lát, akkor kimutatja nem tetszését. Miért?

Figyelt kérdés

Nem működött, lezártuk.

Én haverokkal, ismerősökkel, barátnőkkel járok el szórakozni, ahol néha felbukkan exem.

Ha épp beszélgetek, vagy táncolok, akár iszogatok ismerkedek egy sráccal, ő már köszönni se köszön, és ha netalántán rám ír facebookon, felhozza a dolgokat.

De ha ő szakított velem akkor miért zavarja ha más pasival lát ?

Engem hidegen hagy, ha más nő társaságában látom..

1 hónapja szakítottunk!

2016. márc. 7. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Mert ő szeretett téged, de te őt nem.

Csak ilyen esetben hagyja teljesen hidegen az embert, ha mással látja egy hónap után.

2016. márc. 7. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet megbánta. Én a helyedben nem beszélnék többet az exel De azért még kapna egy fejmosást,hogy ha egyszer õ szakított akkor Le szállhat a Te életedrõl mert semmi köze már hozzá.
2016. márc. 7. 17:58
 3/7 anonim válasza:
Majd lenyugszik, egy ideig ez megy, látja hogy jól érzed magad nélküle, és akinek nagy az egója bizony nagy taposás neki, de 1 év múlva emlékezni se fogsz rá hogy ilyet is csinált, nem kell túl spirázni :)
2016. márc. 7. 17:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Aki szeret nem hagy el!
2016. márc. 7. 18:01
 5/7 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
A férfiak mind ezt csinálják, az egyik exem is még 3 hónap után úgy nézett rám, mikor meglátott egy pasival, mintha meggyilkoltam volna a kiskutyáját. Ne foglalkozz vele, biztos rájött, mit veszített.
2016. márc. 7. 18:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem 1,5 év után se bírja feldolgozni az ex pedig ő volt aki megcsalt ezért leléptem. Amig "csak" szakitottam még nem volt gond de amikor összejöttem mással onnantól megzizzent..... az egójuk vagy nem is tudom. Pedig van bnője már és mégse tudja túltenni magát.
2016. márc. 7. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Volt egy pasim, életem egyik legnagyobb baklövése. Semmibe nem vett, kihasználta, amit adni tudtam, cserébe semmi vissza, de komolyan. Nem is tartott pár hónapnál tovább, na a végén elgedtem lelépni, miután mondta lazán, hogy ismerkedik másokkal. ("És amúgy mi a bajom?" - merthogy nem repestem eleinte a boldogságának.)

Utána sikeresen találkoztunk, és amellett, hogy a nemi életemről faggatott, elkezdett közös (pasi) ismerősöket szapulni (akiknek bejöttem), valamint le akart tapizni...

Erre egy magyarázatot találtam, fel akart rakni a polcra, hogy amikor akar, levehessen, de ő bármit csinálhasson emellett.

Szép mi? És ezt azoknak, akik ebben az esetben a csajt hordák le...

2016. márc. 7. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!