Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem, de ha más pasival lát, akkor kimutatja nem tetszését. Miért?
Nem működött, lezártuk.
Én haverokkal, ismerősökkel, barátnőkkel járok el szórakozni, ahol néha felbukkan exem.
Ha épp beszélgetek, vagy táncolok, akár iszogatok ismerkedek egy sráccal, ő már köszönni se köszön, és ha netalántán rám ír facebookon, felhozza a dolgokat.
De ha ő szakított velem akkor miért zavarja ha más pasival lát ?
Engem hidegen hagy, ha más nő társaságában látom..
1 hónapja szakítottunk!
Mert ő szeretett téged, de te őt nem.
Csak ilyen esetben hagyja teljesen hidegen az embert, ha mással látja egy hónap után.
Volt egy pasim, életem egyik legnagyobb baklövése. Semmibe nem vett, kihasználta, amit adni tudtam, cserébe semmi vissza, de komolyan. Nem is tartott pár hónapnál tovább, na a végén elgedtem lelépni, miután mondta lazán, hogy ismerkedik másokkal. ("És amúgy mi a bajom?" - merthogy nem repestem eleinte a boldogságának.)
Utána sikeresen találkoztunk, és amellett, hogy a nemi életemről faggatott, elkezdett közös (pasi) ismerősöket szapulni (akiknek bejöttem), valamint le akart tapizni...
Erre egy magyarázatot találtam, fel akart rakni a polcra, hogy amikor akar, levehessen, de ő bármit csinálhasson emellett.
Szép mi? És ezt azoknak, akik ebben az esetben a csajt hordák le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!