Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megírjam a volt pasim húgának hogy azért szakított velem a bátyja mert megcsalt az egyik kis fiatal kolléganőjével?
Úgy imádott minket a kishúga, 20 éves. Mindketten megdöbbentünk hogy a párom aki már el akart jegyezni hirtelen szakított velem, ő vigasztalgatott.
Most tudtam meg hogy egy 22 éves libával csal engem, a kolléganőjével, 8 évvel fiatalabb nála.
Össze vagyok törve, megírhatom a tesójának? 😞
Na ez az oka annak, hogy a rokonság és a kapcsolatom mindig jó messze lesz kezelve egymástól nem hiányoznának az ilyen dolgok.
Amúgy ha akarod írd, de elég gyermeteg dolog.
Határozottan nem!
Semmi értelme a testvéréről árulkodnod, befeketítened előtte. Tudod az a helyzet, hogy ő mindig is a testvére marad, bármit is tesz, te pedig most kikerültél az életükből.
Ráadásul a húga (főleg 20 évesen) ezzel nem is tud mit kezdeni, maximum csak sajnálna téged. Ne neki sírd el a bánatodat, nincs ettől kínosabb.
Őszintén, ha megtudnám, hogy az öcsém megcsalta a menyasszonyát, én maximum annyit mondanék neki, hogy ez nem volt szép, és ha nem akar olyan lenni, mint az apánk, akkor ezt a jövőben elfelejti, mert nem tisztességes.
De ezen kívül ő az öcsém, nyilván nem fog közénk állni egy ilyen dolog. Sajnálnám a lányt, de nem változna semmi.
"ő vigasztalgatott"
ha még szoktatok beszélgetni elmondhatod, hogy tudja...
23F
Nekem volt olyan, hogy az ex repült, de a nővérével a mai napig nagyon jó barátnők vagyunk.
Természetesen tud arról is, miért szakítottunk, de ebben az esetben csak kiöntöttem a lelkem, nem várom el, hogy valaki pártjára álljon.
Ami nem működik, azt nem kell erőltetni, mindkettőnknek jobb hogy szétmentünk.
Ha köztetek is baráti a viszony, és a továbbiakban is szeretnéd vele tartani a kapcsolatot, akkor miért ne? Nyugodtan sírd el neki a bánatod.
Ha csak addig akarod lelki szemetesládának használni, amíg kihevered a bátyját, akkor inkább ne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!