Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám a fiatal fiúkra hajt!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukám a fiatal fiúkra hajt!?

Figyelt kérdés

Anyukám elkezdett találkozgatni egy fíúval fél éve. Sose láttam, mert anya nem mutatta be nekünk de eljött a nap amikor elhozta a fiút.

Nem tudtam, hogy hány éves ezért meglepetésként ért, hogy 25-30 körül lehetett amukám 44 éve mellett! A srác a fia lehetne!

Elég kellemetlen volt az egész, mert a srác csak pár évvel lehetett nálam idősebb.

Szerintetek elmondjam anyának a véleményemet vagy inkább tartsam magamba?

18/L

2016. ápr. 7. 06:00
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Anyukád nem neked keresett új apát, az már van neked. Majd pár év múlva meg fogod érteni őt is.
2016. ápr. 7. 06:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi anyucid facebokja? 25F
2016. ápr. 7. 08:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Remélem te majd 44 évesen ha egyedül leszel, kizárólag szigorúan 45 év és afeletti férfiak között fogsz válogatni.

Amúgy hozzátartozik az élethez és szerintem inkább az a normálisabb, ha nem állítunk fel gátakat abban, hogy kor alapján vonzódjunk az emberekhez.

Én 15 évesen 15-50 év közötti nekem tetsző nőkkel szexeltem volna és 50 évesen is majd 15-50 év közötti nekem tetsző nőkkel szexelnék majd.

23/F

2016. ápr. 7. 10:04
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Azért az túlzás, hogy fiatal fiúkra hajt, miközben van egy fél éves kapcsolata egyetlen egy fiatal férfivel.

Amúgy ezt a gyermeki önzést képtelen vagyok ésszel felfogni, én nagyon boldog voltam, amikor anyukámnak lett barátja és jól érezte magát vele és tényleg boldogok együtt.

Most neked őszintén miért fáj, hogy BOLDOG az édesanyád? Mert fiatal a barátja? És...?

2016. ápr. 7. 11:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha 25-30kozott volt a férfi es te 18 vagy az nem par év korkulonbseg...

18evesen ugy tűnik nem lett sokkal tobb eszed hiába a sok iskola meg egyetem(nem tudom hogy a te esetedben is) legtöbbször az élethez hülyék maradtok....

Nem hogy orulnel hogy egy fiatalabb baratja van el tudtok közösen járkálni, ha van barátod tőle nyugodtan kerhetsz véleményt is mert lehet jobban latja a dolgokat mintha egy 50ev koruli manussal beszelgetnel ilyenekrol...

19L

2016. ápr. 7. 11:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen érthető a reakciód.Mivel más kívülállóként és más gyermekként ezt megélni.

Mivel egy fiatal pasiról tudsz,így nem beszélhetünk általánosságról.

Szerintem beszélgess el anyukáddal(de nem számon kérve),hogy megértsd az érzéseit.Hátha utána másképp látod az egészet.

F40+

2016. ápr. 7. 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:

40 éves vagyok, évekig ismerkedtem korombeli férfiakkal, majd egy nálam 8 évvel fiatalabbal jöttem össze. Nem mondanám, hogy hajtottam a fiatalokra, sőt, társkeresőn mindenkit elutasítottam, aki 2-3 évnél többel volt fiatalabb nálam. Viszont a páromban találtam meg mindazt, amit kerestem, és történetesen ő fiatalabb. Ez az egyetlen "rossz tulajdonsága". :)

Fél éve tart a kapcsolatuk, a családnak csak akkor mutatta be nyilván, amikor már elég stabilnak érezte.

Elmondhatod a véleményed, legalább neki is lesz lehetősége ismertetni az álláspontját. Már ha egyáltalán kíváncsi vagy rá...

2016. ápr. 8. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!