Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők! Van koztetek olyan aki azzal az indokkal szakitott, hogy rajott, nem valo neki parkapcsolat? Kedves ferfiak! Titeket raztak mar le ilyen szoveggel?
Igen, volt.
De csak az után, hogy nem tetszettek a dolgok, amiket ő csinált, ami szerinte helyes volt, nekem nem fért bele. Próbáltam beszélni vele. Először hárított, kerülte a témákat, aztán csak dünnyögve mondta, hogy oké, oké. Nem akartam semmitől, senkitől tiltani, nem erről volt szó, csak szerettem volna, ha őszinte.
Miután úgy csinált, mint aki beleegyezett, hogy rendben, minden jó lesz, meg tesz mindent, aztán pofára ejtett, mert nem változott semmi, na ezután mondtam, hogy bb, nekem ez így nem megy. Nem akartam azt mondani, hogy ő a hülye, mert nem ő volt, neki ez belefért nekem nem. Azt se akartam mondani, hogy én vagyok a hibás, mert az sem igaz.
Úgyhogy azt mondtam, hogy jó, ennyi, nekem ez nem való.
Egy idő után rá kellett jönnöm, hogy tényleg nem való ez nekem, mert sajnos nem bírok senkinek a hülyeségeit elviselni, néha még a magamét sem. Azóta egyedül vagyok és milyen jó nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!