Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik voltak mar szeretok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik voltak mar szeretok, milyen indokkal szakitott, es ment vissza a felesegehez a pasijuk?

Figyelt kérdés

Kivancsisagbol kerdem csak,mert sok olyat olvasmi,hogy alt.ban,a feleseget valasztjak ,ritka kiveteltol eltekintve.

Hogy dolgoztatok fel a "vereseget",konnyen tulleptetek rajta?alltatok bosszut a pasin,vagy a nejen?

Ensose voltam szereto,nem azert kerdem,csak erdekel.

2016. okt. 13. 08:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Kicsit félreérted.. ilyenkor nem visszamegy a feleségéhez, hanem marad nála.
2016. okt. 13. 09:20
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Nincs indok. Szó nélkül visszasunnyognak, nehogy kiderüljön.
2016. okt. 13. 09:56
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

- bosszú: felejtsd el, nem vagy 18 éves

- visszamegy, mert általában azt a nőt szereti, de keresett szeretőt mert valami hiányzott az életéből

- akár család is lehet ott és nincs kedve újra kezdeni

- nem igazán kell indok, a szerető általában csak átmeneti, nagy ritka ha a pasi feladja az életét a szeretőért

Nekem a párom volt pár hónapig szerető. Erről nem tudott az elején és amikor kiderült, akkor nagyon letörte és falhoz állította a pasit: vagy visszamegy a csajhoz, elveszi feleségül és boldogan él VAGY végre tovább lép, szakít vele és ők ketten megpróbálnak kialakítani valamit, komoly kapcsolatot.

A pasi 1-2 hónapig nem tudott dönteni, mindenfélét ígért, és a párom nem bírta tovább, otthagyta, ezután megismertem én, szóval YEAH :)

2016. okt. 13. 10:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

"alltatok bosszut a pasin,vagy a nejen?"

Azért guszta lenne bosszút állni azon, akit közösen átvert a szerető a férjnek csúfolt ganajdombbal :D

Amúgy csak a nagyon ostoba szeretők szomorkodhatnak emiatt, mivel az a férfi/nő, aki félrekefél, az pontosan ugyanúgy meg fogja tenni vele is fél év múlva.

2016. okt. 13. 10:02
 5/13 A kérdező kommentje:

Nyilván,éz azokra az esetekre gondolok, ahol a szerető többet akar,és nem csak szexkapcsolatot..

.De a férj rájön, mégse ez kell neki, és bár kezdhetne új életet,mégis marad a régiben...

2016. okt. 13. 10:04
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem hülyeség, mert tudok olyat, hogy a volt szerető bosszút át, leveleket írkált,hívogatta a feleséget,szét akarta marni őket, mert ő akart volna az új asszony lenni...
2016. okt. 13. 12:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hülyeség, mert tudok olyat, hogy a volt szerető bosszút át, leveleket írkált,hívogatta a feleséget,szét akarta marni őket, mert ő akart volna az új asszony lenni.."

Ennél kevés szánalmasabb dolog létezik. Nem tudom, aki szeretőként összeáll egy gerinctelen féreggel, az utána mit csodálkozik, ha pofára esik. Nem tudom az ilyen nőket sajnálni, egyék meg, amit főztek maguknak, amikor belementek egy ilyen szituációba és bedőltek a szokásos hitegetésnek. Megérdemli az összes.

2016. okt. 13. 12:20
 8/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is, láttam egy két dolgot a környezetemben sajnos.
2016. okt. 13. 12:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

És azzal, hogy őket szétmarod azt hiszed lehetsz a feleség szerepében?

Voltam szerető, szerelmes voltam belé, de soha eszembe nem jutott volna borítani a menyasszonyának. Nem azért mert féltem, nekem volt a legkevesebb veszíteni valóm, DE mivel szerettem őt, nem akartam neki balhét.

2016. okt. 13. 16:53
 10/13 A kérdező kommentje:

A szereto nem en vagyok,utolso,ne nekem ird...

Soha nem is boltam,es nem is leszek...

2016. okt. 13. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!