Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tartom ostobaságnak a "fiú lép, hódít" hagyományt?
11:29
Tökéletesen egyetértek veled. Ez van, nem tudunk mit tenni. És mi, hogy a fiúnak "kell" lépnie. Ez már a 21-dik század, a rohadt életbe. Ehh...
9:43
Igen, félénk vagyok. És tapasztalatlan. Nem tagadom. Ismerkedek, most is randira hívtam egy csajt (ez lesz nekem az első). Kedden megyünk sétálni, aztán mgyünk beülni valahova. Már mindent előre elterveztem! :D Remélem jó lesz. :)
Nagyon is van értelme! Nem véletlenül a fiú az udvarló.A nő alapból hűséget típus, a férfi nem. A férfiban benne van a vadászösztön. Ha egy férfi látja, hogy a lányért kűzdeni kell, (ezt hívják udvarlásnak) és nem vetkőzik első szóra, óriási mértékű hűséget eredményez benne, mivel az az "övé", "megdolgozott" érte, nem fogja otthagyni ha már ennyi "munkája" van benne. Mellesleg a lány is látja hogy nagyon meg van becsülve :)
Én speciel a lány jelez - a fiú lép módszer híve vagyok.
Mondjuk a barátnőmnek elég sokat kellett jeleznie hogy végre összejöjjünk XD
De amikor meglátok egy szimpatikus lányt valahol, csak mosolygok, és arra gondolok hogy engem bizony vár egy lány aki ha nem is tökéletes, de engem szeret, és én is őt szeretem, és egy kis "kaland", vagy változatosság kedvéért nem fogom kockára tenni a kapcsolatunkat.
Nekem ennyit jelent hogy udvarolhatok...
13:00
Nagyon sokan vannak a véleményeden, tudom jól. De szerintem ez egy butaság. Akkor ezek szerint csak az a lány az értékes, akiért meg kellett dolgozni? És mi van akkor, ha egy tök jó csaj lép nálad??? Elszalasztod a lehetőséget, csakmert nem kellett udvarolni neki??? Ne haragudj, de szerintem ez egy baromság... Ezek szerint a nő lehet bármilyen hárpia, ha megdolgoztam érte, becsülni fogom? Ezzel a módszerel szerintem nem lehet hűséget eredményezni. Ki tudja, lehet, hogy időközben elkezd veled szemétkedni a csaj, na, akkor még mindig becsülöd??? Arról nem is beszélve, hogy ezek szerint nem a szerelem a legfontosabb és hogy jó legyen a csaj, csakis az, hogy megdolgozzak érte????
Te ezt most teljesen félreértetted. Alapvetően mindenki jobban értékeli azt, amiért tennie kellett, mint azt, ami csak úgy az ölébe hullott. Akár csaj, akár autó, lehet bármi. Ha tettél érte igenis jobban megbecsülöd. Ez nem azt jelenti, hogy nem becsülhetsz olyat, amiért nem kellett ezerrel teperned, mert attól még lehet jó, de akkor sem ugyan olyan.
És azzal sem egyenlő, hogyha a nő hárpia, akkor te szeretni fogod, mert küzdöttél érte. Szerintem ez az egész most a kapcsolat kialakulásáról szólt, és nem a későbbiekről. Amúgy meg egy kapcsolaton belül is sok mindent kell tenni, hogy működjön, és valamilyen szinten küzdeni a másikért.
És igenis a szerelem a fontos, de ha egy csaj nyálcsorgatva bociszemekkel rohan utánad, mint a güzü, abba semmi kihívás, sőt szerintem sokakat ez idegesítene is.
10:33-as voltam
13.00-ás vagyok.
Pontosan azért kűzdök érte, mert szeretem. Ha ölembe hullik gy csaj, bármennyire is jó, ölembe hullhat egy jobb, amiért őt dobom. Mert nincs hűség. Ha szerelemből megkűzdöttél a lányért, akármilyen "szupercsajeső" eshet tudni fogod hova köt a szíved. Mert elkötelezted magad. (mellesleg a szupercsaj 20 év műlva már nem lesz olyan szuper, és bánni fogod hogy nem azt a lányt választottad aki TÉNYLEG SZERET. feltéve ha hosszú távra tervezed a kapcsolatod...)
Szóval férfitársam, údvaroljatok! :D
14:11
Valahól igazad van. Ha mondjuk egy bicikliért keményen megdolgoztam, pénz kerstem, kutakodtam melyik a legjobb minőségű, tényleg jobban megbecsülöm mint azt amit csak úgy megkaptam valakitől! :) MERT AZÉRT DOLGOZTAM IS! :D Srácok, igazatok van! :D Tényleg fontos hogy dolgozzak egy lányért! :D Nem mellesleg ha szeretem a lányt (naná hogy szeretem a mostani jelöltet! :D ), bizony megérdemli azt a tiszteletadást hogy udvarlok neki! :) Mert erre egy lánynak szüksége van. :) És megyünk is randizni vele, szal, igen, mehet a vadászat! XD XD Egyébként nekem ez lesz az első, szal nagyon remélem hogy jó lesz! :) Ám egy dologban még mindig nem értek egyet!
"Ha jönne utánam egy jó csaj, idegesítene!"
LOL, engem pont hogy nem, sőt, örülnék is neki. :P De én már csak ilyen vagyok.
"A nő alapból hűséget típus"
Ezen nevettem egy nagyot:D
Az hogy ki hűséges és ki nem az személyhez kötött nem pedig a neméhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!