Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tartom ostobaságnak a "fiú lép, hódít" hagyományt?
most azt írod, hogy mi félünk, pedig a kérdés alatti bővebb esszédből ORDÍT, hogy te még jobban fosol, amit a vigyori és nyelvöltögetős smile-al akarsz leplezni és elpoénkodni
21/LÁÁÁÁNY!!!
Én szeretem, ha a férfi kezdeményez. Nekem nem kell olyan nyimnyám tutyimutyi pasi, aki fél odajönni hozzám. Nincs azokkal se semmi baj, majd megtalálják a nekik való csajt, de az nem én vagyok. Nekem egy határozott, magabiztos férfi kell (ebben legalábbis legyen az). Nem szeretek irányítani, sőt, egyenesen utálok. A volt barátomnak sokszor már-már könyörögtem, hogy ne én mondjam meg, hová menjünk, többször kezdeményezzen az ágyban is, ne lesse mindig, hogy vajon mit akarhatok, hanem legyen kreatív. Egy kapcsolatban szerintem mindkét félnek kell dolgokat, ötleteket felvetnie, de az ismerkedős fázisban nálam a pasinak kell kezdeményeznie.
21l
Szerintem meg izgalmas tud lenni ez a macska-egér játék a nők részéről a jelekkel, a pasik részéről meg a vadászattal.
Amúgy meg a pasikban jobban benne van, hogy nekik kell irányítani és ők a fölérendeltek (nem találtam jobb szót:D), és ezért is szükség van arra, hogy úgy érezzék, ők kezdeményeztek és ők irányítanak.
19L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!