Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én tartom ostobaságnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tartom ostobaságnak a "fiú lép, hódít" hagyományt?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért kell a nőket lenézni és megvonni tőlük ezt a jogot. :P NETÁN KEVESEBBETT ÉRNEK, MINT A FIÚK? Nekik nincs ahoz joguk, hogy kimondják először, "szeretlek"? Hát basszus, ki az érzelgősebb nem? Melyik nem ért jobban a jelekhez? Melyik az elöbb érő nem? A fiú nagyon nagy része 15-18 korban még elég éretlen és mégis rájuk van bízva hogy lépjenek??? Egyszerűen félénkek, semmihez se tudnak kezdeni ezzel a lépési jogukkal, az ég adta világon semmihez... Nincs önbizalmuk, nem veszik észre a jeleket, éretlenek. :P Nem az lenne a normális, hogy mindkét nem oda-vissza udvarol, hódít?? Minek kell ez a flörtölős kis játék, egymás szivatása, hitegetése??? Egyébként szerencsére kezd meghalni ez a hagyomány. EZ A FIÚ LÉP DOLOG EGY AKKORA BAROMSÁG HOGY NEMIGAZ!!! Esetleg gondd lenne, ha a lány is megmozdulna egy kapcsolatért, nem pedig csak jeleket küldene? :P Olyan szánalmas, hogy a háttérben mindent a lányok irányítanak (rávezetik a fiút a dolgokra) aztán nem mondják el, mondván, "Ó, a fiú intézte el a dolgot!" -_- Pl. egy sztori: A lány szűz volt, szexelni szeretett volna, a fiú félénk volt, erre mit csinál? Nem az, hogy megmondja hogy mit akar vagy kezdeményezne, hanem flörtölős kis játékkal rávezette a fiú hogy ő szexelni akar. Aztán a fiú azt hitte, hogy ő volt a kezdeményező. :P Na mindegy... És igen, a jelek. Csak egy mondat: NÉMA GYEREKNEK ANYJA SE ÉRTI A SZAVÁT. Egyébként mi a véleményetek a dolgról?
2010. ápr. 25. 09:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem a nők sokszor egyszerűen félnek (még ha egyébként ők modnják sokszor, hogy éretlen az a fiú, aki fél kezdeméynezni), és ezzel nyugtatják magukat.
2010. ápr. 25. 09:25
 2/19 anonim ***** válasza:
52%

most azt írod, hogy mi félünk, pedig a kérdés alatti bővebb esszédből ORDÍT, hogy te még jobban fosol, amit a vigyori és nyelvöltögetős smile-al akarsz leplezni és elpoénkodni

21/LÁÁÁÁNY!!!

2010. ápr. 25. 09:43
 3/19 anonim ***** válasza:
52%

Én szeretem, ha a férfi kezdeményez. Nekem nem kell olyan nyimnyám tutyimutyi pasi, aki fél odajönni hozzám. Nincs azokkal se semmi baj, majd megtalálják a nekik való csajt, de az nem én vagyok. Nekem egy határozott, magabiztos férfi kell (ebben legalábbis legyen az). Nem szeretek irányítani, sőt, egyenesen utálok. A volt barátomnak sokszor már-már könyörögtem, hogy ne én mondjam meg, hová menjünk, többször kezdeményezzen az ágyban is, ne lesse mindig, hogy vajon mit akarhatok, hanem legyen kreatív. Egy kapcsolatban szerintem mindkét félnek kell dolgokat, ötleteket felvetnie, de az ismerkedős fázisban nálam a pasinak kell kezdeményeznie.

21l

2010. ápr. 25. 09:48
 4/19 anonim ***** válasza:
51%
FÉRFI vagyok!Nekem kell az hogy udvarolnom keljen!Ha tetszem egy nőnek,NE mondja ki,hanem hívja fel magára a figyelmem(már ilyenkor nagy élményeket szerezhet vele,mert a férfinek jót tesz,ha felkorbácsolják az önbizalmát) !Szeretem ha "normális" kerékvágásban folynak le ezek a dolgok!Az első lépés a férfié kell hogy legyen,a nő meg választ!
2010. ápr. 25. 09:51
 5/19 anonim ***** válasza:
61%
Én nem mernék egy férfinak udvarolni, meg szégyellném is magamat. Olyan érzetem van, mintha nekem jobban kellene a pasi, mint őneki én...
2010. ápr. 25. 09:55
 6/19 anonim válasza:
70%
Mondjuk lehet, hogy a félénkségük abból is ered, hogy ilyen agresszív lányok járnak az utcákon.
2010. ápr. 25. 10:02
 7/19 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem meg izgalmas tud lenni ez a macska-egér játék a nők részéről a jelekkel, a pasik részéről meg a vadászattal.

Amúgy meg a pasikban jobban benne van, hogy nekik kell irányítani és ők a fölérendeltek (nem találtam jobb szót:D), és ezért is szükség van arra, hogy úgy érezzék, ők kezdeményeztek és ők irányítanak.

19L

2010. ápr. 25. 10:33
 8/19 anonim válasza:
55%
én egyértelműen hagyom a fiura a kezdeményezést..
2010. ápr. 25. 10:43
 9/19 Thurston ***** válasza:
Az emberek ragaszkodnak az értelmetlen nemi szerepekhez. Nem mintha bármi értelműk lenne, dehát ez van. A változás mindig rossz!! Heh.
2010. ápr. 25. 11:29
 10/19 anonim ***** válasza:
Miért lenne értelmetlen?
2010. ápr. 25. 11:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!