Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Talán belém szeretett? Lehetsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán belém szeretett? Lehetséges ennyi évesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 éves egyetemista lány vagyok. 7 hónapja járok egyetemre. Ez idő alatt összekovácsolódott a csoportom, így kezdjük megismerni egymást az emberekkel közelebbről is.

A lényegre térve. Van egy 33 éves férfi csoporttárs. Őt is azóta ismerem. Kezdetben nem volt szimpatikus, aztán megkedveltem. Észrevettem, hogy talán kölcsönös a dolog.

Ott tartunk, hogy rendszeresen beszélünk pár mondatot, általában ő jön oda hozzám. Gyakran felhívott valami indokkal. Most arra figyeltem fel, hogy a legújabb szokása, hogy ha találkozunk az egyetemen, mindig úgy köszön, hogy megsimizi a karomat. Ha elmegy és elköszön, szintén. Vagy hozzáér a kabátomhoz, mintha megsimizné, hogy na megyek szia.

Órán néha odapillantok és látom, hogy felém pillant.

Mit gondoltok? Egyébként barátságos mindenkivel, így nem feltűnő, csak nekem ez a simi fura picit, addig nem gyanakodtam.

2010. ápr. 24. 22:38
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen felesleges,hogy tanácsot adjon neked bárki is,mivel már eldöntötted mit szeretnél.

De majd pár év múlva rájössz,hogy elcsesztél pár évet a legjobb évekből azzal,hogy vártál.

De lehet,hogy látszik rajtad,hogy alamuszinyuszi vagy és ezért pátyolgat,mint egy idősebb ember.

2010. máj. 7. 17:43
 42/46 anonim ***** válasza:
Jó azért nem kell bántani, ő érzi. Amúgyis, csak azt kérdezte, szerintünk bejön-e a csávónak, nem azt, hogy mit csináljon.
2010. máj. 7. 17:48
 43/46 A kérdező kommentje:

Nem pátyolgat.

Nem vagyok alamuszinyuszi. Elvagyok magamban. Nem megyek oda senkihez csevegni. Inkább nevezném magam komornak és nagyképűnek. Sokan ezt hiszik rólam külső alapján, de azt szokták mondani, nagy meglepetés vagyok, ha megismernek, mert egyéltalán nem vagyok az.

2010. máj. 7. 18:53
 44/46 anonim ***** válasza:

hogy akarod, hogy megismerjenek mások, ha oda se mész hozzájuk?

miért NEKIK kéne fáradozni azzal, hogy téged megismerjenek?! neked kéne megtenni az első lépéseket!!!

túl sok prekoncepciód és előítéleted van az emberekkel szemben. "Segíts magadon, és az Isten is megsegít."

2010. máj. 10. 19:51
 45/46 A kérdező kommentje:

Tudom, csak sajnos nem tudok változni.

Nem mondhatom azt, hogy barátkozom ezentúl olyan emberrel, aki nem szimpatikus. Ez nem így megy. Vagy formálódik idővel az egyéniségem vagy nem.

2010. máj. 11. 09:35
 46/46 anonim ***** válasza:

Itt írtad, hogy mások meglepődtek, hogy milyen rendes vagy, miután megismertek.

Igazán megajándékozhatod azt az idősebb csoporttársadat ezzel az éneddel. Az ember nem fog változni, hogy ha csak az időre hagyatkozik azzal a mondattal, hogy "majd formálódok vagy sem". Ez nem így megy. Neked kell elhatároznod magad. Mert vannak pasik, akik kicsit visszafogottabbak, azért nem lépnek, mert félnek, hogy az a csaj tolakodásnak venné. Ilyenkor jó, ha a nő kicsit "rámenősebb". Ha nem kommunikálsz vele, nem beszélgetsz vele, akkor egyáltalán nem illetek össze. Az én párom is kicsit visszahúzódó volt, mikor rólam volt szó, hiszen 14 év nálunk a korkülönbség. Erőt vettem magamon és sikerült. Én kicsit határozottabb vagyok, de idővel ő is az lett.

Néha neked kell megtenned az első lépést, hogy örökre boldog lehess!

2010. máj. 13. 06:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!