Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán belém szeretett? Lehetséges ennyi évesen?
Sziasztok!
21 éves egyetemista lány vagyok. 7 hónapja járok egyetemre. Ez idő alatt összekovácsolódott a csoportom, így kezdjük megismerni egymást az emberekkel közelebbről is.
A lényegre térve. Van egy 33 éves férfi csoporttárs. Őt is azóta ismerem. Kezdetben nem volt szimpatikus, aztán megkedveltem. Észrevettem, hogy talán kölcsönös a dolog.
Ott tartunk, hogy rendszeresen beszélünk pár mondatot, általában ő jön oda hozzám. Gyakran felhívott valami indokkal. Most arra figyeltem fel, hogy a legújabb szokása, hogy ha találkozunk az egyetemen, mindig úgy köszön, hogy megsimizi a karomat. Ha elmegy és elköszön, szintén. Vagy hozzáér a kabátomhoz, mintha megsimizné, hogy na megyek szia.
Órán néha odapillantok és látom, hogy felém pillant.
Mit gondoltok? Egyébként barátságos mindenkivel, így nem feltűnő, csak nekem ez a simi fura picit, addig nem gyanakodtam.
Szerintem tuti bejössz neki. És amúgy 33 éves az még tökfiatal.
Beszélgess vele sokat! Túl lehet lendülni ezen az 1-2 mondatos fázison, egyszerűen ne hagyjátok abba a beszélgetést, kerül vele olyan helyzetbe, hogy kialakulhasson. Akkor aztán megtudod azt is. van-e valakije, bár ha így viselkedik, akkor valószínűleg nincs.
Nem kell nyomulnod, ha neked az természetellenes, de női jeleket azért leadhatsz, ha meg nagyon zavarba jön, egyszerűen folytasd a beszélgetést.
Valami csoportos program, kirándulás, ilyesmi nem lesz? Legjobb ha többnapos!
Próbálok felé jeleket küldeni.
tegnap írt nekem, hogy átküldenék neki egy feladatot, hogy lássa, én hogyan oldottam meg?
Bele írta mosoly jelekkel, hogy ha van rá időm.
Visszaírtam, hogy vicces, időm az nincs, de NEKED átküldöm. :)
Nem, nem. Úgy értettem, mivel levelezősök vagyunk, szinte mindenki idősebb. Ők beszélnek a gyerekekről, a családról.
Az említett férfitől mindig egyes számot hallok. Nme beszél senkiről. és a viselkedése sem olyan.
Szombaton együtt megyünk 1 előadásra. Alig várom, de sajna az utolsó. legközelebb szeptemberben találkozunk csak.
Azért a mindenki az atúlzás. 1-2 emberrel jóban vagyunk, egy kisebb csoportocska.
Vele telefonon is beszélünk, e-mailben is.
Gyakran felhív, mindig valamilyen "segítségre" van szüksége.
Vasárnap is felhívott. :) Nem tudott egy diasort letölteni, azt mondta neki üres a lap. pedig onnan töltöttük le mind. :) Hogy esetleg nem tudom-e átküldeni neki, meg hogy küldött nekem anyagot.
Nagyon kedvelem. Egyre jobban.
újra csehov jelentkezik.
1. a második világháborúban és a mobilkorszakban együttvéve nem küldtek annyi jelet, amennyit te.
2. a kódolással, radarral vmi gebasz van. ha nem ment hindiül, japánul, most próbáld meg magyarul. mondd meg. szerinted a szempillád rezgésének sebességéből kéne kódot fejtenie?! lehet, hogy ő is ilyen széplelkű, és nem vesz észre semmit, de azért ez már túlzás.
3. csupa "felnőtt" van körülötted. hidd el, hallották már azt a szót, hogy szerelem és testiség. nem fognak tőle elpirulni.
4. csinájjá má valamit, mert mán idegroncs leszek, nem bírom ezt a csigatempót. diplomaosztóig akarsz bazsalyogni, vagy mi van?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!