Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán belém szeretett? Lehetséges ennyi évesen?
Sziasztok!
21 éves egyetemista lány vagyok. 7 hónapja járok egyetemre. Ez idő alatt összekovácsolódott a csoportom, így kezdjük megismerni egymást az emberekkel közelebbről is.
A lényegre térve. Van egy 33 éves férfi csoporttárs. Őt is azóta ismerem. Kezdetben nem volt szimpatikus, aztán megkedveltem. Észrevettem, hogy talán kölcsönös a dolog.
Ott tartunk, hogy rendszeresen beszélünk pár mondatot, általában ő jön oda hozzám. Gyakran felhívott valami indokkal. Most arra figyeltem fel, hogy a legújabb szokása, hogy ha találkozunk az egyetemen, mindig úgy köszön, hogy megsimizi a karomat. Ha elmegy és elköszön, szintén. Vagy hozzáér a kabátomhoz, mintha megsimizné, hogy na megyek szia.
Órán néha odapillantok és látom, hogy felém pillant.
Mit gondoltok? Egyébként barátságos mindenkivel, így nem feltűnő, csak nekem ez a simi fura picit, addig nem gyanakodtam.
és egy történet, amelyet nem anton írt, csak hallomásból ő is ismeri.
A tyúkok látják, hogy az udvaron egy tyúk vadul rohangál fel s alá, mögötte a kakas lohol. Kérdezik a tyúkok:
- Tyúkocska, miért szaladsz el a kakas elől, hát nem akarod, hogy magadévá tegyen?
- Jaj, dehogynem, csak nem akarom, hogy azt higyjék, ku.va vagyok.
érted, felnőtt ember vagy... nem kell már a köröket futni...
Kedves Csehovka!
Nem teszem és tudod miért??Mert nem az a típus, aki odajön és azt mondja, tetszel nekem. Tolakodásnak venné, ha én tenném.
Ha egszer tenne olyan kijelentést, hogy végre bátran kimondja, tetszem neki, én megcsókolnám.
De így nem. vannak félős férfiak, akikből a közeledés a bezárkózást váltja ki.
Én nem értem,hogy miért érzed tolakodásnak és nyomulásnak,ha pl. megkérdezed,hogy van e valakije,vagy mondjuk egy uncsi délután elhívnád valamerre sétálni.
Ebben semmi nincs,ha nem akar semmit nem megy,ha tetszel neki akkor ott jönni fog aminek jönnie kell.
Bocsi anyukám, de te egy kib@szott nagy láma vagy 21 éves létedre is, de ez elmondható a kortársaid kb 60%-áról a maradék 40 az aki nálánál idősebb pasikkal kever csak azért hogy nagyot villantson a lotyó barátnői előtt.
Ha ennyire nedvedzik a puncid már ha a fickóra gondolsz is akkor nem itt kéne fűrészelni a fingot hanem elcsábítani, de te szimplán hülye vagy ehhez.
A másik oldala az éremnek, hogy ismerem ezt a mindenkivel flörtölős fajtát, mert én is ilyen vok, de mi nem tudunk senki felé mélyebb érzelmeket táplálni, max minden második szökőévben, szimplán csak annyi izgalom van az ilyen bakfisok szédítésében, hogy még egy trófeával több a falon azt annyi, utána már 3 másikon jár az eszünk.
És mivel magamból kindulva tudom hogy másnak se tetszik az ilyen nem hiszem hogy tartalmas családi élete lenne a pasinak, más kérdés hogy ennek az esze is elment hazulról hogy ilyen pisisekkel szórakozik.
16:09 elég lényegre törő volt, de szeretném megcáfolni a gondolatát. Persze ez a véleménye, nem változtatom meg.
14 éves voltam, mikor a 29 éves férjemet megismertem. Elég visszahúzódó volt, hiszen azért egy ilyen fiatal lánnyal. Egy ideig kerülgettük egymást, és éreztem, hogy ha csak így nézegetünk egymásra ebből nem lesz semmi. Tudtam, hogy soha nem lépne, hiszen azért nem volt kapcsolata és azért egy 14 éves lánnyal nem akart kikezdeni úgy, hogy tolakodásnak vegye. Lehet túl sok volt a korkülönbség, de éreztem az első szerelmet. Persze azt hittem, hogy csak egy gyerekkori hülyeség. De ahogy telt az idő rájöttem, hogy ez több annál.
Megszólítottam, beszélgettünk. Egy idő után ezek a kérdések kavarogtak bennem is, hogy lehet van családja és mi lehet a felesége háta mögött szórakozunk egymással. De nem. Szabad volt. És én megmondom neked, kedves kérdező, miután megkérdeztem nem őrlődtem többet azon, hogy mi van, ha...
Elég rafináltan kérdeztem meg tőle:
-Te mit veszel karácsonyra a barátnődnek?
-Nekem nincs senkim.
Szóval szerintem ez elég rafinált kérdés.
És azóta sem szakítottunk. Eltelt azóta 13 gyönyörű év vele és most a férjemként feszít mellettem 2 gyönyörű kisgyermekkel. És még mindig szeretem. Nem bántam meg, hogy ekkora korkülönbség árán is kitartottunk egymás mellett, noha apám olyan dühkitöréseken ment keresztül emiatt, hogy napokig nem bírt másról beszélni. De utána pár évvel belátta, hogy minket egymásnak teremtettek. Kijelentése után (Isten nyugoszalja) pár hónappal elhunyt. Nem élhette meg az unokáit.
Én kívánom nektek, hogy ez a 12 év ne állja akadályát annak, hogy egymásban megtaláljátok a boldogságot!
Edit 27/N
csehov jelentkezik:
az odamenni és leteperni, illetve az odamenni és pislogni között azért van egy kulturált, normális átmenet, hidd el...
de, ahogy gondolod. szenvelegj tovább...
16:09-es!
Látom, te pedig az a tipikus bunkó férfi vagy, akinek fogalma nincs az érzelmekről, csak egy önző dög, és csak a testi kapcsolat érdekli. Idióta vagy.
Azért már ne haragudjatok. Én elhiszem, hogy olyan világot élünk, amikor a nő odamegy és leszólít, flörtöl stb.
Na én nem fogok. Hiszek a régi dolgokban. Ha valaki képtelen arra, hogy kimondja, mit gondol, régen rossz.
Számomra az is természetes, hogy nem rohan le pár hónapos ismerettség után.
csehov feladta, és egész éjjel azon fog gondolkodni, mit érthetett a tranzakcioanalízis atyja, Berne azon, hogy "a szerelem nedves".
nem is tudom, minek próbáltam segíteni, amikor teljesen fafejű vagy.
csináld, ahogy akarod, sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!