Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán belém szeretett? Lehetséges ennyi évesen?
Sziasztok!
21 éves egyetemista lány vagyok. 7 hónapja járok egyetemre. Ez idő alatt összekovácsolódott a csoportom, így kezdjük megismerni egymást az emberekkel közelebbről is.
A lényegre térve. Van egy 33 éves férfi csoporttárs. Őt is azóta ismerem. Kezdetben nem volt szimpatikus, aztán megkedveltem. Észrevettem, hogy talán kölcsönös a dolog.
Ott tartunk, hogy rendszeresen beszélünk pár mondatot, általában ő jön oda hozzám. Gyakran felhívott valami indokkal. Most arra figyeltem fel, hogy a legújabb szokása, hogy ha találkozunk az egyetemen, mindig úgy köszön, hogy megsimizi a karomat. Ha elmegy és elköszön, szintén. Vagy hozzáér a kabátomhoz, mintha megsimizné, hogy na megyek szia.
Órán néha odapillantok és látom, hogy felém pillant.
Mit gondoltok? Egyébként barátságos mindenkivel, így nem feltűnő, csak nekem ez a simi fura picit, addig nem gyanakodtam.
"Egy nagyon nagy baj van. Fogalmam nincs, hogy van-e családja, vagy párja."
- Akkor túlságosan nem ismerheted, és kár belelovalnod magad bármibe is.
Ismerem, tudom milyen ember. ismerem a kis szokásait.
Egyedül azt nem tudom, hogy hogyan él, ennyi. De nyílván nem ez volt az első témánk, hogy figyelj, van párod?
Értitek. Csehovka meg humoros, hahaha.
szemezzetek karácsonyig, majd kérdezd meg tőle, mit kapott a nőjétől ajándékba. akkor tuti kiderül.
üdv, csehovka
Ma azt írta nekem, hogy annyit segítek neki mindig. Jó mélyen elrejt a memóriájában.
Ez lehet célzás akart lenni, csak hülye vagyok, hogy felfogjam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!