Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Talán belém szeretett? Lehetsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán belém szeretett? Lehetséges ennyi évesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 éves egyetemista lány vagyok. 7 hónapja járok egyetemre. Ez idő alatt összekovácsolódott a csoportom, így kezdjük megismerni egymást az emberekkel közelebbről is.

A lényegre térve. Van egy 33 éves férfi csoporttárs. Őt is azóta ismerem. Kezdetben nem volt szimpatikus, aztán megkedveltem. Észrevettem, hogy talán kölcsönös a dolog.

Ott tartunk, hogy rendszeresen beszélünk pár mondatot, általában ő jön oda hozzám. Gyakran felhívott valami indokkal. Most arra figyeltem fel, hogy a legújabb szokása, hogy ha találkozunk az egyetemen, mindig úgy köszön, hogy megsimizi a karomat. Ha elmegy és elköszön, szintén. Vagy hozzáér a kabátomhoz, mintha megsimizné, hogy na megyek szia.

Órán néha odapillantok és látom, hogy felém pillant.

Mit gondoltok? Egyébként barátságos mindenkivel, így nem feltűnő, csak nekem ez a simi fura picit, addig nem gyanakodtam.

2010. ápr. 24. 22:38
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
73%

1. A szerelem kortalan!

2. Miért ne szerethetne?

Ha neked is bejön, ajánlj fel neki egy randit.

2010. ápr. 24. 22:40
 2/46 A kérdező kommentje:

Nem, az nem egy nő feladata.

Kedvelem, nagyon is. Nagyon jól esik, amikor megsimogat. És annyira aranyos, amikor felhív. Van egy kis szépséghibája, az hogy ha ideges dadog picikét. Amikor felhív, alig tudja elmondani mit akar. Aranyos.

2010. ápr. 24. 22:43
 3/46 anonim ***** válasza:

légy szíves, nézd meg, milyen színű harisnya van rajtad...

a szerelem, a szexualitás sokkal egyszerűbb dolog. és nem lamentálni kell rajta, hanem csinálni... amit a fickó csinál, úgy hívják, flörtölés. szemmel láthatólag te ettől zavarban vagy, és ezt ő is érzi...

2010. ápr. 24. 22:44
 4/46 anonim ***** válasza:
73%
miért ne kezdeményezhetne a nő? ha tényleg félénk és akarsz tőle valamit akkor TE ajánld fel a randit...
2010. ápr. 24. 22:45
 5/46 anonim ***** válasza:
második voltam: 37 éves nő vagyok, és igen, ebben a korban még szexelünk...
2010. ápr. 24. 22:46
 6/46 anonim ***** válasza:
46%

"Nem, az nem egy nő feladata."

- Hát, akkor inkább maradj otthon, és bújd a gyakorikerdesek.hu-t.

2010. ápr. 24. 22:50
 7/46 anonim ***** válasza:
73%

szerintem is simán old meg a randit. persze ne úgy, hogy elmegyünk vacsorázni? hanem valahogy átvitt rávezető értelemben. :D

sok sikert!

Ben, 17F

2010. ápr. 24. 22:56
 8/46 A kérdező kommentje:

Hehehe, ez tetszett. :)

Dehogy kerülöm a társaságát. Manapság próbálok egy egy vicet elsütni, hogy érezze, kedvelem. Bár rájöhetett. :)

Kedvesen mosolyog mindig.

A baj csak az, hogy látom, gyakran ezzel a nővel cseveg, máskor azzal jópofizik, ilyen a természete, de senkivel sem olyan kedves, mint velem, nem simizi meg a karjukat.

Belemennék én a játékba, hogy jeleket küldök, de olyan zavarba tud jönni. :)

2010. ápr. 24. 23:06
 9/46 A kérdező kommentje:

Egy nagyon nagy baj van. Fogalmam nincs, hogy van-e családja, vagy párja. Akkor felejtős, nálam szóba sem jöhet, bár nem hiszem. Magányos farkas típus.

Hogy tudjam meg?

2010. ápr. 24. 23:11
 10/46 anonim ***** válasza:
ha csehov még élne, biztos írna rólatok...
2010. ápr. 24. 23:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!