Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy egyedülálló férfihez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy egyedülálló férfihez odaköltözik egy nő akkor az addigi katonás rendből amit a férfi tartott fent, miért válik minden hirtelen kupivá?

Figyelt kérdés
Most akkor kik a rendetlenek jobban a nők a férfiak?
2016. okt. 4. 22:24
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 A kérdező kommentje:
Nem síkesztyűbe vagyok egész nap így nem kell a csaptelepet sem összefogdosnom:D Egyébként azért annyira nem vagyok már tisztaságmániás azokon a korszakaimon már túllendültem.Paradicsomlé helyett meg ásványvízzel szolgálhatok:)
2016. okt. 5. 01:57
 42/69 anonim ***** válasza:

Kezet foghatnál az én jómadarammal :D

Ő is hasonló :D

A feje, amikor bent felejtem az üres üdítősüveget. Vagy összemorzsáztam a takarót :D

2016. okt. 5. 01:58
 43/69 A kérdező kommentje:
Ezekre már hozzá voltam edződve főleg mikor a frissen mosott hajszálakat bogarásztam ki a gyönyörű kis fonott szőnyegpadlócskámból:)
2016. okt. 5. 02:02
 44/69 anonim ***** válasza:

:DD Ez is nagyon ismerős.

Na, de viccet félretéve, szerintem sokkal több olyan férfi van, aki így gondolkozik, mint te, mint nő.

Gondolj bele, hogy ha kisbabád lesz, aki aztán elkezd nőni és szétdobálja a játékokat.

2016. okt. 5. 02:05
 45/69 anonim ***** válasza:

Most komolyan mondod, hogy rendes férfiember létedre nem tartasz otthon egy tucat hajhálót, amit a látogatóknak a fejükre kell tenni, hogy a hajszálaik ne a padlócskádon landoljanak?

Belegondoltál abba, hogy mi van akkor, ha azok a hajszálak netán nem frissen mosva távoznak a tulajdonosa fejéről?

2016. okt. 5. 02:09
 46/69 A kérdező kommentje:

A kisbabáknak mindent szabad ők a világ legszebb tüneményei.Náluk nincs az ,hogy nem szabad.Jó persze valamilyen szinten nevelés kérdése is.(De most én megyek majd dumálhatunk még ha gondolod ,Szia jó éjt!

:)

2016. okt. 5. 02:13
 47/69 anonim ***** válasza:

Most komolyan mondod, hogy rendes férfiember létedre nem tartasz otthon egy tucat hajhálót, amit a látogatóknak a fejükre kell tenni, hogy a hajszálaik ne a padlócskádon landoljanak?

Belegondoltál abba, hogy mi van akkor, ha azok a hajszálak netán nem frissen mosva távoznak a tulajdonosa fejéről?

2016. okt. 5. 02:13
 48/69 anonim ***** válasza:

Ez a hajháló hatalmas :DDDDDDDDDD

Na jó éjt mindenkinek! Jót röhögtem/tünk köszi! :D

2016. okt. 5. 02:15
 49/69 anonim ***** válasza:

Ne vedd sértésnek, DE!!!!!

Te egy Isten csapása vagy :DDD

Pont mint a volt pasim. Az a majom még szex közben is a lepedőt igazgatta. Az alsógatyáit, zoknikat vasalta, a függönyt egy nap 15* igazította meg.

2016. okt. 5. 16:18
 50/69 A kérdező kommentje:
Nem veszem sértésnek,ha én csapás vagyok akkor te meg a rémálmom:D:D.Na mondjuk azért nem csináltam ilyenek sex közben mint a pasid.Hát akkor egy jó nagy majom volt:).Ja és olyan hálósapkát majd beszerzek amiről duruzsoltatok meg kaptok még a lábatokra olyan zacskószerű topánkát amiket a kórházakban szoktak adni:) ha vendégségbe akartok jönni:)
2016. okt. 5. 17:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!