Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy egyedülálló férfihez odaköltözik egy nő akkor az addigi katonás rendből amit a férfi tartott fent, miért válik minden hirtelen kupivá?
Kezet foghatnál az én jómadarammal :D
Ő is hasonló :D
A feje, amikor bent felejtem az üres üdítősüveget. Vagy összemorzsáztam a takarót :D
:DD Ez is nagyon ismerős.
Na, de viccet félretéve, szerintem sokkal több olyan férfi van, aki így gondolkozik, mint te, mint nő.
Gondolj bele, hogy ha kisbabád lesz, aki aztán elkezd nőni és szétdobálja a játékokat.
Most komolyan mondod, hogy rendes férfiember létedre nem tartasz otthon egy tucat hajhálót, amit a látogatóknak a fejükre kell tenni, hogy a hajszálaik ne a padlócskádon landoljanak?
Belegondoltál abba, hogy mi van akkor, ha azok a hajszálak netán nem frissen mosva távoznak a tulajdonosa fejéről?
A kisbabáknak mindent szabad ők a világ legszebb tüneményei.Náluk nincs az ,hogy nem szabad.Jó persze valamilyen szinten nevelés kérdése is.(De most én megyek majd dumálhatunk még ha gondolod ,Szia jó éjt!
:)
Most komolyan mondod, hogy rendes férfiember létedre nem tartasz otthon egy tucat hajhálót, amit a látogatóknak a fejükre kell tenni, hogy a hajszálaik ne a padlócskádon landoljanak?
Belegondoltál abba, hogy mi van akkor, ha azok a hajszálak netán nem frissen mosva távoznak a tulajdonosa fejéről?
Ez a hajháló hatalmas :DDDDDDDDDD
Na jó éjt mindenkinek! Jót röhögtem/tünk köszi! :D
Ne vedd sértésnek, DE!!!!!
Te egy Isten csapása vagy :DDD
Pont mint a volt pasim. Az a majom még szex közben is a lepedőt igazgatta. Az alsógatyáit, zoknikat vasalta, a függönyt egy nap 15* igazította meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!