Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy egyedülálló férfihez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy egyedülálló férfihez odaköltözik egy nő akkor az addigi katonás rendből amit a férfi tartott fent, miért válik minden hirtelen kupivá?

Figyelt kérdés
Most akkor kik a rendetlenek jobban a nők a férfiak?
2016. okt. 4. 22:24
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
95%
Abszolut egyenfuggo.
2016. okt. 4. 22:27
 2/69 anonim ***** válasza:
28%
Amikor az albérletembe költözött a második barátnőm, előre kijelentette, hogy az ő ízlésének megfelelően fogja átalakítani a lakást. Két hét alatt a jól megszokott, rendszerezett, átlátható lakásból olyan kuplerájt kreált, hogy falfehérre sápadtam. Olyan átjáróházat csinált a barátnőivel a hajlékból, hogy eleinte még tűrtem, de később többször is összevesztem vele. Persze én voltam a sperma, hogy nem hagyom őkelme művészlelkét kibontakozni. Négy hónap után kidobtam, untig elég volt belőle, bár azt hozzáteszem, hogy szinte jelentéktelen tényező volt a hanyagsága a többi, lényegesen gusztustalanabb tulajdonsága mellett.
2016. okt. 4. 22:43
 3/69 anonim ***** válasza:
32%
Szimplán csak másképp gondolkodik. Ahogy a 49%os úriember is. Én úgy gondolom, hogy mérlegelj, mi kell jobban. A katonás rend egyedül, vagy a (szerinted) kupi vele.
2016. okt. 4. 22:47
 4/69 anonim ***** válasza:
38%

Akkor már baj van, ha a pasi ragaszkodik a berögződött egyedül léthez. Minden ott legyen, ahol évek óta megszokta.

Egy jó kupi, legalább mutatja, hogy élnek ott és nem múzeum.

2016. okt. 4. 22:57
 5/69 A kérdező kommentje:
Érdekes történet a kettesé szinte egy cipőben jártunk.Ameddig nem volt barátnőm olyan katonás rend volt nálam ,hogy enni lehetett a padlóról.Majd ugye lett és hirtelen úgy éreztem magam mintha dis...nó olban laknék egyszerűen annyira rendetlen és trehány volt ,hogy nem találtam szavakat.Nem tudom mi van a mai nőkkel de a takarítás az olyan messze áll tőlük mint északtól a dél.Mi is szétmentünk de most inkább a katonás rendet választom és a szingliséget.Így jobb.
2016. okt. 4. 23:00
 6/69 anonim ***** válasza:
95%
Hát szerintem ez egyénfüggő. Az én pasimnál nincs rend, és nálam is nagyobb a kupi, amióta ideköltözött. Biztosan vannak olyan nők, akik nagyon katonás rendet tartanak, ha neked ez fontos, ilyet kell keresned.
2016. okt. 4. 23:07
 7/69 anonim ***** válasza:
79%
Hàt igen. A rend fontos. Csak nehogy rendben maradj egyedül végül.
2016. okt. 4. 23:23
 8/69 A kérdező kommentje:
Nincs szándékomban egyedül maradni,de más után pakolászni sem.
2016. okt. 4. 23:28
 9/69 anonim ***** válasza:
95%

Nőben is van bőven rendetlen, de azért inkább a pasik szoktak nagyobb kupiban élni.

Egy rendszerető nőnek főnyeremény leszel :)

2016. okt. 4. 23:44
 10/69 anonim ***** válasza:

Én szeretem a kupit. Sportot is űztem belőle, hogy a páromnál mindent szétpakolok, mert ő pedig a másik véglet volt, tisztaságmániás :D

Nem tudom, szerintünk ez poén volt, ekkora bajt nem kerítettünk belőle, mint te.

2016. okt. 4. 23:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!