Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy egyedülálló férfihez odaköltözik egy nő akkor az addigi katonás rendből amit a férfi tartott fent, miért válik minden hirtelen kupivá?
Nagyon egyszerű oka van. Akkor otthonos, ha rendetlen :)
Ha valami túl rendezett, túl steril, abban semmi élvezet nincs :)
Ne arra gondolj, hogy pl. a penészes kenyér hever az ágyban :D
Hanem csak olyasmire, hogy átöltözöl és ledobod a földre a ruhát és csak majd reggel viszed ki.
00:39 :DDDD én már leltem penészes kenyeret egyszer egy barátnőm ágyában :DDDDDDDD
Egyébként az nembaj ha nincs mindig katonás rend, képzeld el, milyen nevetséges lenne, ha egymásnak esős, ruhaszétdobálós sex közben a pasas nekiállna szépen élére vasalni meg összehajtogatni :D a csaj röhögőgörcsöt kapna :DDDDDDDD
Amúgy egyszer én is találtam egy összerohadt zsemlét a táskámban. :DD
Mondom, a kérdezőt lazán ki tudnánk itt páran készíteni :DD
Csak kérdés, ki készülne ki hamarabb :D
Az is mekkora poén lenne, hogy leborotválod a lábad a kádban, aztán úgy hagyod neki :D
Sírva könyörögne, vagy a rendőrökkel dobatna ki :D
Éjjel kivágná az erkélyen :D De lehet én is ott ébrednék kizárva a kaktuszokkal :D
Folyik a könnyem a röhögéstől :D
Egyébként elárulod hány éves vagy?
Na hát a volt csajod helyében én biztosan javasoltam volna, hogy az egérlyukba igyekezd betenni, vagy a matracodba :DD
Még ilyet, hogy tilos az ágyban dugni :DDDDD Aztán ameddig reszeled a matracodat kb. olyat műveltem volna a csodaplédeddel, hogy úgy nézett volna ki, mintha a kutya szájából húzták volna ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!