Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy egyedülálló férfihez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy egyedülálló férfihez odaköltözik egy nő akkor az addigi katonás rendből amit a férfi tartott fent, miért válik minden hirtelen kupivá?

Figyelt kérdés
Most akkor kik a rendetlenek jobban a nők a férfiak?
2016. okt. 4. 22:24
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
7%

Nagyon egyszerű oka van. Akkor otthonos, ha rendetlen :)

Ha valami túl rendezett, túl steril, abban semmi élvezet nincs :)

Ne arra gondolj, hogy pl. a penészes kenyér hever az ágyban :D

Hanem csak olyasmire, hogy átöltözöl és ledobod a földre a ruhát és csak majd reggel viszed ki.

2016. okt. 5. 00:39
 22/69 anonim ***** válasza:

00:39 :DDDD én már leltem penészes kenyeret egyszer egy barátnőm ágyában :DDDDDDDD

Egyébként az nembaj ha nincs mindig katonás rend, képzeld el, milyen nevetséges lenne, ha egymásnak esős, ruhaszétdobálós sex közben a pasas nekiállna szépen élére vasalni meg összehajtogatni :D a csaj röhögőgörcsöt kapna :DDDDDDDD

2016. okt. 5. 00:45
 23/69 anonim ***** válasza:
88%

Amúgy egyszer én is találtam egy összerohadt zsemlét a táskámban. :DD

Mondom, a kérdezőt lazán ki tudnánk itt páran készíteni :DD

Csak kérdés, ki készülne ki hamarabb :D

Az is mekkora poén lenne, hogy leborotválod a lábad a kádban, aztán úgy hagyod neki :D

Sírva könyörögne, vagy a rendőrökkel dobatna ki :D

2016. okt. 5. 00:47
 24/69 A kérdező kommentje:
Jó akkor meghívhatsz hozzád és eleget teszek mindennek:).Értem mire gondolsz én sem vagyok azért annyira steril csak egy alapvető rend azért elvárható a másik féltől is egy kapcsolatban de ha mondjuk nálam dobnád le a ruhádat lehet reggel nem találnád sehol sem:D
2016. okt. 5. 00:48
 25/69 A kérdező kommentje:
Egyébként meg volt olyan is ,hogy a csajommal a földön nyomtuk az ipart mondván mondtam neki az ágyon tilos bármit is csinálni mert egy félórámba telt mire olyan sima lett a pléd amivel letakartam mint a tükör jég:Djó ez a zizis korszakomba volt most be van készítve az ilyen akciókra egy szivacsmatrac:D
2016. okt. 5. 00:54
 26/69 anonim ***** válasza:

Éjjel kivágná az erkélyen :D De lehet én is ott ébrednék kizárva a kaktuszokkal :D

Folyik a könnyem a röhögéstől :D

Egyébként elárulod hány éves vagy?

2016. okt. 5. 00:54
 27/69 A kérdező kommentje:
A volt barátnőm rendesen kikupálódott mellettem a hátfájásai egyből rendeződtek:D.Biztos ,hogy vársz te erre a meghívásra?:)
2016. okt. 5. 01:00
 28/69 anonim ***** válasza:
44%
Bírom mikor még a trehányságukból is poént csinálnak... Igénytelenség magasfokon, jobb szó nincs rá.
2016. okt. 5. 01:01
 29/69 A kérdező kommentje:
Ahh csak viccelődtünk picit nem kell ezért leigénytelenezni őket.
2016. okt. 5. 01:03
 30/69 anonim ***** válasza:
92%

Na hát a volt csajod helyében én biztosan javasoltam volna, hogy az egérlyukba igyekezd betenni, vagy a matracodba :DD

Még ilyet, hogy tilos az ágyban dugni :DDDDD Aztán ameddig reszeled a matracodat kb. olyat műveltem volna a csodaplédeddel, hogy úgy nézett volna ki, mintha a kutya szájából húzták volna ki :D

2016. okt. 5. 01:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!