Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy egyedülálló férfihez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy egyedülálló férfihez odaköltözik egy nő akkor az addigi katonás rendből amit a férfi tartott fent, miért válik minden hirtelen kupivá?

Figyelt kérdés
Most akkor kik a rendetlenek jobban a nők a férfiak?
2016. okt. 4. 22:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 A kérdező kommentje:
Az egérlyukba nem fér be túl kicsi az a lyukacska őfelsége kalapos királyának:D De mondjuk nem csak az ágyba kell dugni:D Ilyenkor mindig kipécézem azokat a zónákat a lakásban,vagy lakáson kívül ahol nem nagy a rendetlenség fennállásának veszélye:D
2016. okt. 5. 01:11
 32/69 anonim ***** válasza:

Hát hihetetlen vagy basszus :DDD

Ha összetalálkoznék egy ilyen fazonnal, az háborút jelentene és imádnánk :DDDD

2016. okt. 5. 01:15
 33/69 A kérdező kommentje:
Az biztos egy kis időre elásnánk a csatabárdot:D De hát aki le van foglalva jelen esetben ott nem kopogtathat a kalapos király:D De hát ki tudja:D
2016. okt. 5. 01:23
 34/69 anonim ***** válasza:

Kalapos király :DDD

Laktál egyébként már lakótársakkal, vagy kollégiumban? :D Hogy bírtad?

2016. okt. 5. 01:28
 35/69 A kérdező kommentje:
Őt is a volt barátnőm becézte el,hogy miért is kapta ezt a nevet azt meg ne kérdezd nekem:D. Hogyne laktam volna társakkal de a kollégiumi élet valahogy kimaradt a sorból .Kár érte ott minden éjszaka bevetésen lettem volna:)
2016. okt. 5. 01:33
 36/69 anonim ***** válasza:

:'DDD

Sírok :DD

2016. okt. 5. 01:37
 37/69 A kérdező kommentje:
És mikor kerítenénk sort az általad említett imádott háborúra?:D.De egyébként te koleszos vagy onnan pötyögtetsz?
2016. okt. 5. 01:41
 38/69 anonim ***** válasza:

Dehogy vagyok :)

Annál azért idősebb vagyok, bármennyire is viselkedem borzasztóan idiótán. :D

Tudod, én még háborút nem buktam el. Egy ép felület nem maradna. :D

Még a körmömet is a szentélyedben vágnám :D

2016. okt. 5. 01:42
 39/69 A kérdező kommentje:
Most a lakásomba nem maradna ép felület avagy a rajtam?:D nem mindegy ám:D.Majd a bolhapiacon pecázok egy olyan készüléket mielőtt feljössz hozzám és kopogtatnál egy körmellenörző masina lenne felszerelve az ajtó mellé a falra és oda kéne aládugnod a kacsócskáidat és ha pirosat jelezne akkor sajna hátraarc de ha zöldet jelezne akkor szabad a pálya:D Így elkerülnénk a kellemetlenségeket amiket a szentélyemben vinnél véghez:D:D:D:D:D
2016. okt. 5. 01:49
 40/69 anonim ***** válasza:

A lakásodban természetesen. Magadra is ilyen tisztaságmániás vagy? Kézfertőtlenítő 20 percenként, meg ilyenek?

Mondjuk nagyon szívesen borítom ki a fehér ingre a paradicsomlevet is :D

2016. okt. 5. 01:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!