Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkednek így a nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkednek így a nők, akik olyan társat választanak, akinek már van gyereke mástól?

Figyelt kérdés

A közvetlen környezetemben is egyértelmű tendencia, és itt gyakorikerdeseken is látom, hogy míg a férfiak minden további nélkül elfogadják a párjuk nem velük közös gyerekeit, addig a nők folyamatosan fúrják a férjük/élettársuk gyerekeit.

Legtipikusabb példa, amikor természetesnek veszik, hogy a társuk törődik azokkal a gyerekekkel, akik vér szerint nem is az övéi, pl. este játszik velük, hozza-viszi őket a suliba, együtt élnek, sokszor még anyagilag is helytáll értük, de amint felmerül, hogy (pl. az anya külföldi újta, vagy egyéb miatt) a férjük gyerekei akár csak pár hónapra odaköltöznének hozzájuk, azonnal kiakadnak, hogy ne, mert az már túl sok, nem férünk el, jaj mi lesz.

Pont egy játszótéri anyuka kiakadását hallgattam tegnap, hogy eddig havi 5 napot voltak náluk a férje gyerekei, de férje most 10 napra akarja növelni, és ő ezt nem fogja engedni, mert így meg úgy, az agyára mennek azok a gyerekek. Holott pontosan tudom, hogy említett férj anyagilag is, és minden szempontból milyen sokat segített azoknak a gyerekeknek, akik nem is az övéi. És ezt kapja vissza. Milyen alapon???

2016. szept. 30. 23:56
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
49%
#24 egy husos segg vagy fejlett csöcs kiválóan képes eltakarni azt a gonosz lelki világot.
2016. okt. 1. 12:52
 32/39 anonim ***** válasza:
35%

Azért az EQ kifejezéssel bánjunk óvatosan, mert nem azért nem működik bizonyos embereknél a mozaikcsalád, mert alacsony az EQ, hanem mert ilyenek vagyunk. Igen, magamról (is) beszélek, ezért vagyok kicsit megsértve :) Valaki bőszen nevelgeti az "idegen" gyerekeket, más emberek pedig nem tudják elfogadni. Az EQ ahhoz kell, hogy ezt belássuk. Én tudom magamról, hogy nem tudnám elfogadni a párom gyerekeit, csak ideig-óráig, így nem várom meg, hogy kirobbanjon belőlem az igazi arcom, és látványosan kivételezzek a saját gyerekeimmel... De ettől még nem leszek gyenge vagy alacsony érzelmi intelligenciájú. Csak más.

2016. okt. 1. 13:07
 33/39 anonim ***** válasza:
49%

Elvált, gyermekes nő vagyok, amikor társat kerestem, kifejezetten elvált, gyerekes férfiakkal ismerkedtem volna szívesen (akár olyannal is, aki egyedül neveli a gyermekét). Magamat alkalmasnak éreztem erre a feladatra, tudom szeretni más gyerekét is, még ha nem is ugyanúgy, mint a sajátomat, de szerintem minden helyzet kezelhető. A környezetemben is látok nagyon pozitív példákat, amikor az új társ tökéletesen megoldja a helyzetet, hogy vannak közös gyerekek, és van a férfi előző házasságából származó is.

Az én esetemben aztán a sors úgy hozta, hogy gyermektelen férfival kerültem össze. Igen, vannak súrlódások néha, de érzelmileg érett, felnőtt emberek vagyunk, meg tudjuk oldani őket. Én ezt sokkal kisebb problémának érzem, mint mondjuk egy problémás anyóst.

2016. okt. 1. 14:13
 34/39 anonim ***** válasza:
0%

Az anyóst is verni kell, azt még a rendőr is megérti.

Biztos ismeritek a viccet: anyós sírva hívja a rendőrséget, hogy megverte a veje.

A rendőr kimegy s közli a férfivel:

- Én teljes mértékben megértem az indokait, de maga is értse meg, csak a hatóság büntethet, maga nem.

- Akkor büntesse maga.

Rendőr vállat von, előveszi a gumibotját, rácsap vele egy egy hatalmasat az anyósra, majd még egyet, majd még egyet...

2016. okt. 1. 15:14
 35/39 anonim ***** válasza:
Azért van ez, mert a nőre hárul minden ami a gyerekekkel kapcsolatos! A férfi akkor is viszi a gyereket láthatásnál ha egész nap dolgozik...jó ez még talán nem probléma, kivitelezhető a nőnek! De hogy egy évre (vagy ki tudja meddig), odaköltözzön a gyerek/ek az "új" kapcsolatba...ne haragudj azt én sem vállalnám! 2 gyerekem van, de a mi helyzetünkből kiindulva (ha oda kerülnék): 60 nm-en laknánk 4-en...ez még belefér, de ha az új férfi hozna magával még 2-3 gyereket...komolyan, hova tenném őket? Másrészt, milyen anya az aki 1 évre le tudná adni a gyerekét bárkinek? Akármilyen indokból. Én mindenről lemondanék, csak a gyerekeimmel lehessek! Nincs az a pénz vagy munka amiért ezt meg tudnám tenni!
2016. okt. 1. 16:52
 36/39 A kérdező kommentje:

Utolsó, értem én, és pont ezért nem fogok soha olyan emberrel kezdeni, akinek már van gyereke, mert ezt nem viselném el.

De azért utálom ezt a nők, férfiak közötti kettős mércét.

Azt kérdezed, milyen anya az, aki 1 évre hátra hagyja a gyerekeit? Szóval efölött ítélkezel. De olyan férfit gond nélkül tudnál szeretni, aki örökre elhagyja a gyerekeit, azzal, hogy olyan nőt választ, aki közli, hogy hozzá nem mehetnek a gyerekek? Ez rendben van?

Vagy mondjuk van egy új házaspár, akik együtt vesznek egy ingatlant. Miért olyan egyértelmű, hogy csak a nő gyerekei lakhatnak ott, és a nő diktálhat, mikor mehetnek oda a férfi gyerekei? És ha a férfi áll elő azzal, hogy neki bizony már terhet jelentenek a nő gyerekei, menjenek inkább az apjukhoz? Azt megteheti? Vagy az már nem megy, ilyen feltételeket csak a nő diktálhat?

2016. okt. 1. 17:14
 37/39 anonim ***** válasza:
51%
Mert többségük irigy, pénzéhes, utálatos perszóna. Nehéz normális nőt találni. Főleg európaiból.
2016. okt. 1. 17:52
 38/39 anonim ***** válasza:
Kérdező, te miről írogatsz? Én is utálom a kettős mércét, és nő vagyok, node a válás mindig két ember döntéseinek következménye. A gyerek az egyik szülőnél marad (a felváltva gondozás nagyon ritkán válik be), a másikat (függetlenül attól, hogy apa vagy anya) automatikusan nevezzük gonosznak, mert "örökre elhagyta a gyerekét"? Átlagos anyagi helyzetben aligha tud a különélő szülő akkora lakást fenntartani, hogy nemcsak a saját, de az új párjának a gyereke(i) is elférjenek kényelmesen, pláne tisztességes tartásdíj fizetése mellett. Azért ennyire ne rugaszkodjunk már el a valóságtól, azt látom, hogy téged valamilyen sérelem ért a témában, de nem kell ezt általánosságra kivetíteni.
2016. okt. 1. 18:13
 39/39 anonim ***** válasza:
Tudod mit? Igen, ha ezt nézzük csak a nő diktálhat mert nekünk megadatott az a csoda hogy szüljünk, ezáltal a gyerek nálunk marad (már aki alkalmas anyának). A férfiak ebbe legtöbb esetben beletörődnek (mert nincs más választásuk)! A közös házban pedig maradnak a gyerekek az anyával, ha nem tudnak hova menni. Hogy tudnék-e olyan férfit szeretni aki gyerekes és elvált? Miért ne? Azért mert elhagyta a családját? Mit tehetett volna?
2016. okt. 1. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!