Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek így a nők, akik olyan társat választanak, akinek már van gyereke mástól?
A közvetlen környezetemben is egyértelmű tendencia, és itt gyakorikerdeseken is látom, hogy míg a férfiak minden további nélkül elfogadják a párjuk nem velük közös gyerekeit, addig a nők folyamatosan fúrják a férjük/élettársuk gyerekeit.
Legtipikusabb példa, amikor természetesnek veszik, hogy a társuk törődik azokkal a gyerekekkel, akik vér szerint nem is az övéi, pl. este játszik velük, hozza-viszi őket a suliba, együtt élnek, sokszor még anyagilag is helytáll értük, de amint felmerül, hogy (pl. az anya külföldi újta, vagy egyéb miatt) a férjük gyerekei akár csak pár hónapra odaköltöznének hozzájuk, azonnal kiakadnak, hogy ne, mert az már túl sok, nem férünk el, jaj mi lesz.
Pont egy játszótéri anyuka kiakadását hallgattam tegnap, hogy eddig havi 5 napot voltak náluk a férje gyerekei, de férje most 10 napra akarja növelni, és ő ezt nem fogja engedni, mert így meg úgy, az agyára mennek azok a gyerekek. Holott pontosan tudom, hogy említett férj anyagilag is, és minden szempontból milyen sokat segített azoknak a gyerekeknek, akik nem is az övéi. És ezt kapja vissza. Milyen alapon???
Akik azt feltételezik, hogy nőgyülölő, antifeminista vagyok, azok tévednek. Nő vagyok, és inkább feminista. Pont ezért képeszt el ez a sötétség.
Pl. itt gyk-n volt egy nő, aki azt írta, hogy férje gyerekeinek anyja 1 évre ki akar menni külföldre, ezért náluk lesznek a gyerekek, és azt írta "Milyen anya az ilyen?" Értitek? Hogy a pasi otthagyta a családját örökre egy új nőért, és emiatt már nem a gyerekei mindennapjainak a része, az természetes, de hogy az anya egyetlenegy évre ki akar menni DOLGOZNI, az szaranya egyből. Mondja a nő a nőnek..
Szóval a nők valahogy szerintem nem is a gyerekeket, hanem egymás utálják.
Természetesnek veszik, hogy elszednek egy családapát z eredeti családjától és onnantól a féfri minden idejét és főleg pénzét is maguknak akarják, nincsenek tekintettel a gyerekekre, sem az exre.
Ugyancsak gykn volt egy nő, aki még azt is nehezményezte, hogy apuka heti 1szer(!) elmegy a gyerekéért suliba, mert az anyja ügyfélszolgálaton DOLGOZIK és heti egyszer estig bent kell lennie, így apuka kell, hogy segítsen.
Utána kiderült, hogy az új nő mellesleg nem dolgozik, apuka eltartja, de a régi gyerektől, nőtől ezt az apró segítség morzsát is sajnálja.
Milyen mértékben kell ehhez sötétnekés gonosznak lenni??
Általában valóban ez a jellemző, amit a kérdező állít, én is így látom, pedig én én is nő vagyok.
A mi baráti társaságunkban is van egy pár, 2-2 gyereket hoztak az új kapcsolatba. A nő két gyereke velük él, míg a férfié kéthetente van nálunk hétvégén. No, én annyi sírás-rívást panaszkodást évek óta nem hallottam mint az új anyukától. Már megint! cipőt vett a férje a gyerekeinek, most farmernadrágért KÖVETELŐZNEK a fiúk, most el KELL őket IS vinni strandolni.... (nem mellesleg a férfi fizetéséből nevelik a nő gyerekeit, az édesapa nem ad gyerektartást, az anya munkája minimálbéres)
Ráadásul örökösen panaszkodik, milyen neveletlenek, már a barátok közösen szóltunk is a férfinak, hogy rossz ezt hallgatni, mert látjuk hogy ráadásul messze nem így van, legyen szíves állítsa le az asszonyt, nem bántunk gyereket, különösen nem igaztalanul.
Meg hogy neki mennyit kell mosnia és főznie miattuk. (Most tényleg az a két tál étel a dráma tárgya???? A férfi nem tesz eleget a közös háztartásba? ) De semmi változás, a nő egyszerűen gyűlöli a férfi két gyerekét.
Mi arra a következtetésre jutottunk, hogy ez még a régi, primitív evolúciós szemlélet, az erősebb eszik, az melegszik, aki a tűzhöz közelebb ül, ezért egyes anyák csak a sajátjukat akarják felnevelni, támogatni, azt akarják, annak jusson minden. A duma hogy miért, az csak üres kifogás.
GYK Gonosz,pénzéhes exfeleség + gonosz gyerekei kérdések.:P
ajajaj
22-es, azért a férfiak lelkivilga is érdekes ilyenkor.
Hogyan lehetnek képesek egy ilyen nőt szeretni?
#22-es, van EGY ilyen ismerősöd, de ÁLTALÁNOSSÁGBAN is ez történik? :D Nekem meg van több elvált, gyerekes férfiismerősöm, akik leszögezték, hogy semmiképp se kezdenek elvált anyukával, mert nem nevelik más kölykét (sic.) Akkor most jelentsem ki, hogy ez az általános?
Az emberben is benne van az ösztön, hogy a saját fészekaljat védje, ez természetes, ezt az ösztönt intellektuálisan győzi le. Van, akinek megy ez, van, akinek nem, függetlenül a nemétől.
26-os, de valahol a te férfiismerőseidnek van igaza, nem?
A férifakban miért nincs benne ez az ösztön, hogy elsősorban a saját gyerekeiket támogassák? Miért kezdenek olyan nővel, aki rühelli a gyerekeiket, fúrja őket, sajnál tőlük minden pénzt és időt.
Én ha egyszer olyan helyzetbe fogok kerülni, hogy új párt kell találnom (remélem, nem lesz ilyen), nem fogok olyan pasival kezdeni, aki nem törődik a meglévő gyerekeivel (még akkor sem, ha nekem ettől csak könnyebb lenne az életem), mert egyszerűen ezt nagyon komoly jellemhibának tartom. Lehet, jól jönne az a pénz, amit az én gyerekeimre köletene a sajátjai helyett, ugyanakkor olyan hitványnak tartanám, amiért a saját gyerekeit elhanyagolja, hogy mégsem kéne.
Nő vagyok. Számomra elképzelhetetlen, hogy más fészekalját nevelgessem. Ennek tudatában nem is jövök össze olyan férfival, akinek volt korábban elpotyogtatott ivadéka. Akkor sem, ha ritkán látja vagy egyáltalán nem tartja vele a kapcsolatot.
Nem tudom megmagyarázni, hogy miért. Talán riválist látnék azokban a gyerekekben a saját gyerekeinkkel szemben.
28-as, teljesen egyet értek veled. Számomra is kevés taszítóbb dolog van, mint a mozaik család.
A kérdés csak az, hogyha valaki mégis megteszi, és nős, gyerekes pasival kezd, hogy van pofája utálni a pasi gyerekeit, de ugyanakkor elvárni, hogy a nem is saját kölkeivel mégis foglalkozzon a pasi?
És vajon a pasik hogy képesek olyan nőt szeretni, aki ki nem állhatja a gyerekeiket..., furcsa ez nekem.
Én sem bútoroznék össze más gyerekeivel, az tuti, de nem is várnám el egy pasitól sem, hogy helyettem tartsa el a gyerekeim, közben hanyagolja a sajátjait- Taszító az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!