Mit tegyek, ha a szüleim így viselkednek?
A napokba fogunk elköltözni a párommal külön albérletbe. Eddig ő külön élt, én viszont a szüleimmel. Már jó ideje együtt vagyunk és régóta tervezgetjük, hogy összeköltözünk.A szüleimről azonban tudni kell, hogy rettenetesen féltenek, szinte sosem engedtek semmiben dönteni. Nemrég derült ki, hogy valóban elmegyek, addig nem vették komolyan, igaz én sem közöltem velük (főként apukámmal) konkrétan. Mikor már meg volt a lakás, minden, apukám nagyon kiakadt, üvöltözött először anyukámmal (mivel én nem voltam otthon) aztán velem is telefonon keresztül. Közölte, hogy látni sem akar, szedjem a cuccaimat és menjek el. Azóta nem találkoztunk, akkor járok haza amikor nincs otthon, hogy elvigyem a legszükségesebbeket. Én nem akartam, hogy ez legyen, de muszáj lesz bebizonyítanom, hogy nem vagyok hülye az élethez.:( Elsősorban azért aggódnak, hogy a főiskola (elsőéves leszek) nem fog menni, főleg úgy hogy mellette dolgozni fogok (diákmunkát vállalok). A családomra abszolút nem számíthatok, nagyon rosszul esik ahogy viselkednek, én nem így akartam és nagyon fáj, hogy édesapám látni sem akar és azzal zsarolnak hogy csak akkor jön minden rendbe ha hazamegyek.:( de csak a békesség meg az ő kényelmük miatt nem megyek haza. Mit tegyek? Mi lenne a helyes? Én a párommal szeretnék maradni,mindent átbeszéltünk, megszerveztünk és bizonyítani szeretnék, de nagyon nagy az ára úgy tűnik.:(
KÖszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!